Η Μαρία Σάκκαρη έχει έναν μεγάλο fan και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη έχει έναν μεγάλο fan και δεν είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

H 27χρονη τενίστρια πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Madrid Open και απόλαυσε την στήριξη του αγαπημένου της από τις κερκίδες. 

Στην Ισπανία βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Μαρία Σάκκαρη για το τουρνουά τένις Madrid Open. Η καταξιωμένη τενίστρια προκρίθηκε στoυς «8» (στην κατηγορία WTA 1000) αφού επικράτησε 2-0 της Paula Badosa. Στα προημιτελικά, η 27χρονη θα αντιμετωπίσει την Irina-Camelia Begu με στόχο να βρεθεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι αχώριστοι

Ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή και κατά τη διάρκεια του αγώνα απαθανατίστηκε στις κερκίδες να στηρίζει το κορίτσι του.

Πριν από μερικούς μήνες αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για σοβαρή κρίση στη σχέση του ζευγαριού την οποία όπως φαίνεται κατάφεραν να ξεπεράσουν.

https://www.instagram.com/p/Crk1einoAVX

Η διάσημη αθλήτρια είχε μιλήσει για τις διακρίσεις της στο τένις αλλά και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αναφερόμενη στα σχόλια για τη σχέση τους, η 27χρονη τόνισε πως δεν την απασχολούν δηλώνοντας: «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».

Μαρία Σάκκαρη: Οι ευχές για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Instagram (photo)

Το love story Σάκκαρη- Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Η σχέση τους έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο του Τύπου ωστόσο οι δύο νέοι δεν κρύβουν πως είναι μαζί. Η 27χρονη και ο 24χρονος προσπαθούν να κρατούν τη σχέση τους όσο πιο μακριά γίνεται από τα φώτα της δημοσιότητας και να περνούν ανέμελες ιδιωτικές στιγμές.

https://www.instagram.com/p/CSC7LcUMzIS

Η γνωστή αθλήτρια παραχώρησε πριν λίγους μήνες συνέντευξη στο «Down Town» και δεν δίστασε να αναφερθεί στον αγαπημένο της.

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», τόνισε η 27χρονη τενίστρια.

https://www.instagram.com/p/Clboux6MXtA

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπή «Tik Talk» ήταν η Μαρία Σάκκαρη τον Ιούνιο του 2021. Η κορυφαία τενίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

«Όταν ήταν στρατό προσπαθούσε να με βλέπει. Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, και που το λέω τώρα θα με ρωτήσει μετά γιατί με ευχαριστείς δημόσια στην τηλεόραση».

Για την ιδιότητα του και το γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη».

«Παίζει πολύ ωραίο τέννις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή κεντρικής: mariasakkari