Όλα τα πλάνα που αποδεικνύουν πως η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πιο chic νύφη με αφορμή την επέτειό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Όλα τα πλάνα που αποδεικνύουν πως η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πιο chic νύφη με αφορμή την επέτειό της

Η πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης παντρεύτηκαν στις Σπέτσες και βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μετά τη γέννηση των διδύμων παιδιών τους. Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο και το σπίτι τους. 

Την τρίτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα (03/05) η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας. Η πολιτικός και ο μουσικοσυνθέτης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση η οποία βασίζεται στην αγάπη, την κατανόηση και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Τα τελευταία δύο χρόνια η 48χρονη και ο 55χρονος βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία με τον ερχομό των διδύμων παιδιών τους να τους αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή. Το ζευγάρι διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρουν μαζί στον φακό χαρίζοντάς μας #couplegoals φωτογραφίες.

Σε κοινή τους συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι τα δίδυμα θα πάρουν τα ονόματα Μάκης και Ελένη. Λίγο αργότερα ο Μίνως Μάτσας ομολόγησε ότι για εκείνον η σύζυγός του είναι κινητήριος δύναμη και πως της αφιέρωσε το τραγούδι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου».

H σπάνια φωτογραφία από τον γάμο Κεφαλογιάννη-Μάτσα

Πριν από μερικές ώρες η βουλευτής της ΝΔ μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της με αφορμή την τρίτη επέτειο γάμου με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι, παντρεύτηκε στις 3/05/21 και η γαμήλια τελετή έγινε στις Σπέτσες, παρουσία στενών φίλων του ζευγαριού. Μια εκ των κουμπάρων ήταν η ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι σε στενό κύκλο στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στο νησί.

https://www.instagram.com/p/CrxW4TKNj4t

«Η πιο ωραία επέτειος @minosmatsas #weddinganniversary», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η γνωστή πολιτικός.

Θυμήσου εδώ πλάνα από τον γάμο

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη γέννησε δίδυμα: Η άγνωστη λεπτομέρεια του χαρμόσυνου γεγονότος

Σπάνια πλάνα από το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Tο σπίτι της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα αποπνέει μια αριστοκρατική κομψότητα.

https://www.instagram.com/p/CJTKvhYFeJt

Στο σαλόνι πρωταγωνιστούν λευκοί καναπέδες, ιδιαίτερα διακοσμητικά, μια τεράστια βιβλιοθήκη που στεγάζει τα βιβλία του ζευγαριού αλλά και το πιάνο του Μίνωα Μάτσα, στο οποίο περνά τον ελεύθερο του χρόνο και συνθέτει τα τραγούδια του.

Η κουζίνα είναι στα χρώματα του ξύλου, με λευκά ντουλάπια, μοντέρνες συσκευές και χρωματιστούς πίνακες που κοσμούν τους τοίχους. Εκεί η πολιτικός αγαπά να μαγειρεύει νόστιμα πιάτα για την οικογένεια της.

https://www.instagram.com/p/B_kNHVLFcxJ

Η αποκάλυψη για το όνομα των διδύμων

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 μίλησαν πρόσφατα η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, με αφορμή τις εμφανίσεις του μουσικοσυνθέτη σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.

«Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τα δίδυμα, τα οποία τα έχω κάνει μπάνιο, τους έχω βάλει τα πυτζαμάκια τους να κοιμηθούν ώστε να μπορώ εγώ να είμαι δίπλα στον άντρα μου. Θα δώσουμε τα ονόματα του μπαμπά του Μίνω και της μητέρας μου. Μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά», δήλωσε η βουλευτής.

Η γέννηση των διδύμων και οι υπέροχες φωτογραφίες

Η βουλευτής έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας περίμεναν με ανυπομονησία τον ερχομό των παιδιών τους και απολαμβάνουν στο έπακρο το νέο τους ρόλο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό του μόνο συγγενείς και καλούς φίλους.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ

«Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα, ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ για αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η βουλευτής της ΝΔ.

Και πρόσθεσε: «Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνωα. Είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια. Του είχα υποσχεθεί πως θα ήταν το δώρο του για τα γενέθλιά του και πράγματι έτσι έγινε. Παρόλο που στις δίδυμες κυήσεις δύσκολα συμπληρώνει μια γυναίκα τις 37 εβδομάδες, τελικά τα κατάφερα. Το αγοράκι μας μοιάζει στον Μίνωα και το κοριτσάκι μοιάζει σε μένα. Τα δίδυμα ήρθαν στον κόσμο με καισαρική και επειδή αγαπάμε σαν οικογένεια τη μουσική, κατά τη διάρκεια του τοκετού, ακούγαμε τα τραγούδια του Μίνωα από τις ταινίες «Ευτυχία» και «Καζαντζάκης».

Πηγή κεντρικής: olgakefalogianni