Δεν είναι μόνο το διαζύγιο Costner- Baumgartner: 5 ζευγάρια που χώρισαν μετά από πολλά χρόνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δεν είναι μόνο το διαζύγιο Costner- Baumgartner: 5 ζευγάρια που χώρισαν μετά από πολλά χρόνια
AP

Τo ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, προκαλώντας έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου ο ηθοποιός Kevin Costner και η σύζυγός του, Christine Baumgartner αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. To ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές τους.

Costner και Baumgartner χωρίζουν μετά από 18 χρόνια γάμου

Μέχρι πρότινος τίποτα δεν φανέρωνε πως οι ηθοποιοί αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η απόφασή τους να χωρίσουν είναι οριστική με την 49χρονη να καταθέτει αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές, ζητώντας από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κύριος Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Christine και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή και θέλουν να την περάσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο, ο 68χρονος είχε δηλώσει στο People: «Η γυναίκα μου κάνει πράγματα που απλά με μαγεύουν. Απλά βοηθάει. Το σπίτι είναι πιο όμορφο εξαιτίας της. Όλα είναι πιο ζεστά εξαιτίας της. Υπάρχουν αυτά τα μικρά πράγματα που κάνει και νομίζω ότι είναι η δύναμη της αγάπης, αλλά και ότι κάνει το σπίτι της έτσι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 15χρονο Cayden, τον 14χρονο Hayes και την 12χρονη Grace. Ο Costner έχει επίσης τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, τις κόρες Annie και Lily και τους γιους Joe και Liam, τα τρία από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Cindy Silva, ο οποίος έληξε το 1994 και ένα από τη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Rooney.

O Kevin Costner σα να μην πέρασε μία μέρα - Η εμφάνιση στα SAG Awards μαζί με τη σύζυγό του

5 ζευγάρια που χώρισαν μετά από πολλά χρόνια

Monica Bellucci- Vincent Cassel

Οι φήμες πως ο γάμος της Monica Bellucci και του Vincent Cassel περνούσε κρίση επιβεβαιώθηκε στις 26 Αυγούστου 2013 όταν ανακοινώθηκε επίσημα ο χωρισμός τους μέσω των εκπροσώπων Τύπου τους. Οι ηθοποιοί πήραν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου και δύο κόρες.

«Ο Vincent Cassel επιβεβαιώνει ότι χωρίζει κοινή συναινέσει από τη σύζυγό του, Monica Bellucci»,δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου του ηθοποιού σε επιστολή που έστειλε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Italy Bellucci Cassel

Angelina Jolie- Brad Pitt

Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο και συζητήθηκε όσο κανένας άλλος στην showbiz. Οι δύο ηθοποιοί ανακοίνωσαν το 2016 πως θα πάρουν διαζύγιο μετά από 2 χρόνια γάμου, πολλά περισσότερα σχέσης και την απόκτηση 6 παιδιών: του Maddox, της Zahara, του Pax, της Shiloh, της Vivienne και του Knox.

Jolie Pitt Divorce

Melanie Griffith- Antonio Banderas

Σαν βόμβα έσκασε το 2014 ο χωρισμός Griffith-Banderas μετά από 18 ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου. Κοινή δήλωση του πρώην ζευγαριού ανέφερε: «Έχουμε προσεκτικά και συναινετικά αποφασίσει να ολοκληρώσουμε σχεδόν είκοσι χρόνια γάμου με ένα στοργικό και φιλικό τρόπο αφού τιμά και σέβεται ο ένας τον άλλον, την οικογένεια και τους φίλους μας και τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί – Melanie & Antonio».

Children's Hospital LA Gala Noche de Ninos

Jason Momoa- Lisa Bonet

Ο Jason Momoa και η πρώην σύζυγός του, Lisa Bonet διατηρούν φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό τους που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο του 2022. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2005 ωστόσο παντρεύτηκαν το 2017 υπό άκρα μυστικότητα. Στη διάρκεια της σχέσης τους απέκτησαν δύο παιδιά, τη 14χρονη Lola και τον 13χρονο Nakoa-Wolf.

People Jason Momoa Lisa Bonet

Tom Brady- Gisele Bundchen

Ο άσσος του ποδοσφαίρου και το μοντέλο είχαν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τα 2 τους παιδιά (ο 14χρονος Benjamin και η 9χρονη Vivian) να αποτελούν την no.1 προτεραιότητά τους. Ο Brady έχει ακόμα έναν γιο τον 15χρονο Jack, καρπό του έρωτα με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan.

Το ζευγάρι μετρούσε 13 χρόνια έγγαμου βίου και μέχρι πριν λίγο καιρό έδειχνε πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Η κρίση στη σχέση τους επιδεινώθηκε όταν ο Brady αποφάσισε να επιστρέψει στο NFL, ύστερα από την ανακοίνωσή του ότι αποσύρεται.

Η Gisele σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vanity Fair, χαρακτήρισε το διαζύγιο σαν έναν μικρό θάνατο.

«Είναι σαν έναν θάνατο και μια αναγέννηση. Ο θάνατος του ονείρου μου. Είναι σκληρό επειδή φαντάζεσαι ότι η ζωή σου θα εξελιχθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο, κι έκανες όλα όσα μπορούσες. Πίστευα στα παραμύθια όταν ήμουν παιδί. Νομίζω ότι είναι ωραίο να πιστεύεις σε αυτά. Εννοώ, είμαι τόσο ευγνώμων που το έκανα», εξήγησε ενώ πρόσθεσε πως «Πάντα τον υποστήριζα και θα συνεχίσω για πάντα να το κάνω. Οι φήμες με πλήγωσαν πολύ, ήταν το πιο τρελό πράγμα που άκουσα ποτέ. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος που θέλω να είναι ευτυχισμένος στον κόσμο, είναι εκείνος, πίστεψέ με. Θέλω να πετυχαίνει και να κατακτά. Θέλω όλα του τα όνειρα να πραγματοποιηθούν. Αυτό θέλω, πραγματικά, από τα βάθη της ψυχής μου».

Tom-Brady-Gisele-Bündchen-Divorce

Πηγή κεντρικής: apimages.com