Ποια το φόρεσε καλύτερα; Bellucci-Kunakey με 3 ίδια σύνολα & ούτε ο Cassel θα μπορούσε να διαλέξει

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Bellucci-Kunakey με 3 ίδια σύνολα & ούτε ο Cassel θα μπορούσε να διαλέξει

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

2022 Invision

Μπορεί το στυλ της Monica Bellucci να μην ταυτίζεται με την Tina Kunakey, όμως έχουν υπάρξει 3 φορές που οι δύο πρώην γυναίκες του Vincent Cassel ντύθηκαν πανομοιότυπα. 

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν λίγες μέρες η είδηση ότι η Tina Kunakey και ο Vincent Cassel χώρισαν μετά από 5 χρόνια γάμου. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που σε κάθε ευκαιρία εξέφραζε δημόσια την αγάπη του στα social media, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον 56χρονο ηθοποιό να σβήνει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τον λογαριασμό του στο Instagram. Κανένας ως τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό, ούτε καν οι εκπρόσωποι του ζευγαριού, όμως πηγή της Daily Mail επιμένει πως ο ηθοποιός και το μοντέλο χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες.

Και κάπως έτσι ο Γάλλος Vincent Cassel ετοιμάζεται για ένα δεύτερο διαζύγιο στη ζωή του, μετά και από αυτό που πήρε με την πρώτη του σύζυγο, Monica Bellucci. Οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το 2013 και μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, με το ζευγάρι να επικαλείται αγεφύρωτες διαφορές, αλλά τα διεθνή Μέσα να μιλούν για απιστίες του ηθοποιού.

Italy Venice Film Festival 2019 An Officer and a Spy Red Carpet

Vincent Cassel και Tina Kunakey μαζί το 2019.

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Τα 26α γενέθλια της Tina Kunakey ήταν μοναχικά και ο χωρισμός από τον Vincent Cassel έγινε viral

Αν κρίνουμε, πάντως, από τις συζυγικές επιλογές του Vincent Cassel, ο ηθοποιός μάλλον λατρεύει τις μελαχρινές και πολύ κομψές γυναίκες, γιατί τόσο η Monica Bellucci όσο και η Tina Kunakey έχουν το στυλ μέσα τους. Μάλιστα, έχουν υπάρξει και ορισμένες φορές που φόρεσαν σχεδόν πανομοιότυπα σύνολα κάνοντάς μας να μην μπορούμε να διαλέξουμε. Monica ή Tina; Tina ή Monica; Οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες με κόκκινο φόρεμα, με μαύρο φόρεμα και με λευκό κοστούμι… στη διάθεσή σου να διαλέξεις.

Kunakey VS Bellucci με λευκό κοστούμι

tina_leyko_kostoumi.jpg

Λευκό κοστούμι και η μία, λευκό κοστούμι και η άλλη, με τη διαφορά ότι η Kunakey φόρεσε μαύρο T-shirt από μέσα, ενώ η Bellucci διάφανο μαύρο top με bustier. Και τα δύο ανδρόγυνα looks, με το sexiness να είναι πολύ πιο έντονο στη Monica.

leuko_kostoumi_monica.jpg

Kunakey VS Bellucci με κόκκινο φόρεμα

kokkino_forema_kunakey.jpg

Η Tina Kunakey με off-shoulder κοντό κόκκινο φόρεμα με φουσκωτά μανίκια και τα afro μαλλιά της πιασμένα πάνω είναι η επιτομή του στυλ και του fresh, fashionable look. Από την άλλη, πιο comme il faut και θηλυκή, η Monica Bellucci έχει επιλέξει κόκκινο, midi, στενό φόρεμα, αφήνοντας ίσια τα σκούρα καστανά μαλλιά της.

Italy Spectre Photo Call

AP Photo/Andrew Medichini

Kunakey VS Bellucci με μαύρο φόρεμα

mauro_forema_kunakey.jpg

Η Tina Kunakey με midi, μαύρο στενό φόρεμα, λευκό clutch bag και afro-style hair look «κονταροχτυπιέται» με τη Monica Bellucci και με το στενό, off-shoulder, σατέν φόρεμά της, που αφήνει ακάλυπτο το εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Italy Bellucci Cassel

AP Photo/Andrew Medichini, FILE

Ποια νικάει τελικά;