Tο ζευγάρι του Hollywood που παντρεύτηκε στην Πάρο ανακοίνωσε το διαζύγιο του

Tο ζευγάρι του Hollywood που παντρεύτηκε στην Πάρο ανακοίνωσε το διαζύγιο του

«Ο Άλεξ κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε», ήταν το μήνυμα του διάσημου μοντέλου που πριν δύο χρόνια ντυνόταν νύφη στην Πάρο.

Ένα ζευγάρι ζηλευτό, ένας δεσμός που έχει φέρει στον κόσμο μια κόρη, δύο γαμήλιες τελετές- η μία στην Πάρο το 2022- κι όμως το αντίο γράφτηκε με ένα story στο Instagram.

Δύο γάμοι και ένα διαζύγιο

https://www.instagram.com/p/CfzbNUkDqyd

Το 30χρονο μοντέλο Toni Garrn και ο 33χρονος ηθοποιός του Magic Mike, Alex Pettyfer αποφάσισαν να χωρίσουν. Την αποκάλυψη έκανε η Γερμανίδα στους 3,4 εκατομμύρια followers όπου και τόνισε πως πήρε την απόφαση μαζί με τον αγαπημένο της να πάρουν διαζύγιο:

«Ο Alex κι εγώ πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε φίλοι και να μεγαλώσουμε μαζί τον άγγελό μας, την κόρη μας Luca. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας την ευαίσθητη αυτή στιγμή», τόνισε η 30χρονη, για την ενός έτους κόρη της.

Ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον χωρισμό και διατηρεί όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Το ρομάντζο του ζευγαριού ξεκίνησε το 2018 και η πρόταση γάμου έγινε το 2019.

https://www.instagram.com/p/CnUOcU5M5UN

Ο πρώτος γάμος έγινε στη Γερμανία το 2020, το 2021 υποδέχτηκαν την κόρη τους ενώ το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στην Πάρο, μπροστά σε λιγοστούς φίλους ενώ έμειναν στην Ελλάδα έναν μήνα περίπου όπου και πέρασαν και από τη Νάξο και από τη Σύρο.

https://www.instagram.com/p/Ccfluy9DKMl

Το μοντέλο είχε μιλήσει το 2021 για την κατάλληλη στιγμή που έμεινε επιτέλους έγκυος, όπως τόνισε:

«Όλα χαλάρωσαν με τον covid19, το σώμα μου επιτέλους είχε υπομονή και το μυαλό μου γέμισε με το δώρο του να γίνω μαμά».