Ο Στέφανος Τσιτσιπάς«τρώγεται» με την φαμίλια: Το viral ξέσπασμα με τον Αργυρό στην κερκίδα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς«τρώγεται» με την φαμίλια: Το viral ξέσπασμα με τον Αργυρό στην κερκίδα

Το νέο ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά προς το μέρος της ομάδας του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βρίσκεται στο ίδιο box με τους γονείς του!

Τον Sebastian Baez αντιμετώπισε το βράδυ της Τρίτης 2 Μαΐου ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατακτώντας τελικά την νίκη και την πρόκριση στον 4ο γύρο του Madrid Open.

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για εκείνον και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε τόσο στο παιχνίδι του, όπως πρόσεξαν οι λάτρεις του τένις, όσο και στις αντιδράσεις του.

Το νέο ξέσπασμα του Τσιτσιπά προς την ομάδα του

Ο ίδιος από την αρχή του παιχνιδιού και το πρώτο σετ έδειξε πως το παιχνίδι ήταν για γερά «νεύρα» κι έτσι όταν κατάφερε κάποια στιγμή να πάρει έναν πόντο στο 5ο game γύρισε προς το σημείο που καθόταν η ομάδα του λέγοντας φανερά εκνευρισμένος:

«Μη μιλάς πριν τελειώσει ο πόντος».

Παρ' όλα αυτά, κανείς δεν κατάλαβε αν το σχόλιο πήγαινε στον πατέρα του, ο οποίος είναι και προπονητής του ή στην μητέρα του που βρισκόταν και αυτή στο ειδικό box ή σε κάποιον άλλο που ήταν προς εκείνη την κατεύθυνση.

tweet tsitsipas.png

Σε όσους, ωστόσο παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το παιχνίδι το νέο ξέσπασμα του αθλητή δεν έκανε και την καλύτερη εντύπωση. Αυτό φάνηκε, άλλωστε και από τα σχόλια που έγιναν στο Twitter.

tweet 2 tsitsipas.png

Η «έντονη» σχέση με τον πατέρα και προπονητή του

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς μιλάει με έντονο ύφος στον προπονητή του, ο οποίος, όπως είναι ευρέως γνωστό, είναι ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον Οκτώβριο του 2022, όταν εκείνος αναφέρθηκε με έναν απρεπή χαρακτηρισμό στον πατέρα του, απαιτώντας μάλιστα από τον ίδιο να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο πατέρας του, βέβαια, ύστερα από το συγκεκριμένο συμβάν έκανε μια ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook αναφέροντας πως οι δυο τους θα συνεχίσουν ενωμένοι την διαδρομή τους στο τένις ξεπερνώντας τα εμπόδια.

Είναι αλήθεια πως για τον Στέφανο Τσιτσιπά δεν είναι εύκολο να ισορροπήσει την διττή σχέση που έχει με τον πατέρα του, ως αθλητής με προπονητή και ως μπαμπάς με γιο, κάτι το οποίο έχει αναφέρει και ο ίδιος σε προηγούμενες συνεντεύξεις του.

«Με έναν προπονητή που δεν έχεις οικογενειακή σύνδεση, που έχεις επαγγελματική σχέση μπορεί να μην εκτονωθείς με τον ίδιο τρόπο, όπως στον πατέρα σου. Με τον πατέρα σου έχεις την άνεση να ξεφύγεις, επειδή ξέρεις ότι θα σε συγχωρέσει. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια έχει μπερδευτεί η σχέση μας. Είναι πιο επαγγελματική και λιγότερο πατέρα -γιου και αυτό θέλω να το επαναφέρω».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι fan Τσιτσιπά

Στην κερκίδα του Ισπανικού Open βρέθηκε και ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά. Ο ίδιος, μάλιστα κάθισε στο ίδιο box με την ομάδα του αθλητή και την οικογένειά του.

konstantinos argiros - stefanos tsitsipas.png

Η 28χρονη royal πρώην σύντροφος του Τσιτσιπά και όλες οι φωτό που μαρτυρούσαν έναν μεγάλο έρωτα