Σχοινάς - Γαρμπή γιορτάζουν 26 χρόνια γάμου με μια πόζα και το τρολάρισμα του Διονύση ήταν επικό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σχοινάς - Γαρμπή γιορτάζουν 26 χρόνια γάμου με μια πόζα και το τρολάρισμα του Διονύση ήταν επικό

Ο Διονύσης Σχοινάς δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την Καίτη Γαρμπή και της ευχήθηκε δημόσια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

H Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς γιορτάζουν σήμερα 26 χρόνια γάμου και παραμένουν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Η 61χρονη τραγουδίστρια και ο 53χρονος τραγουδιστής αποτελούν #couplegoals και η σχέση τους φαίνεται ότι είναι από αυτές που δεν επηρεάζονται στο πέρασμα του χρόνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 4 Μαΐου του 1997 στο Κτήμα Νάσιουτζικ, με κουμπάρο τον παραγωγό Γιάννη Δουλάμη. Δύο χρόνια αργότερα, το 1999, ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος τους Δημήτρης ο οποίος ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και είναι το mini me του τραγουδιστή.

Το τρυφερό post του Διονύση Σχοινά για την 26η επέτειο γάμου με την Καίτη Γαρμπή

Πριν λίγη ώρα ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ένα Instagram post για να ευχηθεί δημόσια στην Καίτη του. Με αφορμή την 26η επέτειο γάμου τους, ο Διονύσης Σχοινάς πόσταρε μα φωτογραφία όπου τον βλέπουμε να αγναντεύει τη θέα πιασμένος χέρι-χέρι με την γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/Cr0RQKJoZja

«26 χρόνια μαζί ! ❤️❤️ Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη!», έγραψε ο τραγουδιστής κάτω από την ανάρτησή του.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Η Καίτη Γαρμπή ετοιμάζει εμφάνιση έκπληξη στον Σασμό και λέει ξεκάθαρα: «Ασφαλώς και μπορώ»

5 φορές που η Καίτη Γαρμπή μας συγκίνησε μιλώντας για τον Διονύση Σχοινά

1) Τον Οκτώβριο ο Διονύσης Σχοινάς είχε την ονομαστική του εορτή και η Καίτη Γαρμπή του ευχήθηκε δημόσια με μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

«Σήμερα γιορτάζει ο Διονύσης μας! Χρόνια σου πολλά πανέμορφε μου @dionisis_sxoinas γεμάτα υγεία, αγάπη και άφθονα όλα τα καλά του Θεού στη ζωή σου! Εύχομαι να μην αλλάξεις ποτέ! Να μείνεις για πάντα το καλόκαρδο, γλυκό και φωτεινό πλάσμα που λατρεύει η οικογένεια σου, οι φίλοι σου κι ο κόσμος όλος!!!
Μόνο χαρές», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

2) «Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια τον Σεπτέμβριο στην Ναταλία Γερμανού.

3) Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Μάρτιο η Καίτη Γαρμπή έκανε μια ρομαντική αφιέρωση στον Διονύση Σχοινά μέσω Instagram.

https://www.instagram.com/p/CbdbQSPAafu

4) «Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής», τόνισε πριν λίγες εβδομάδες η Καίτη Γαρμπή.

5) Η Φωτεινή Δάρρα και ο Πάνος Τριανταφύλλου ερμήνευσαν το τραγούδι «Όταν έχω εσένα» και προκάλεσαν τη συγκίνηση της Καίτης Γαρμπή.

«Ένα τραγούδι ύμνος στον έρωτα, Διονύση αφιερωμένο σε σένα», είπε on air η κριτής του J2US.

Πηγή κεντρικής: ndp