Η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε τη μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε τη μοναδική αισθητική επέμβαση που έχει κάνει

Καίτη rules! Η πιο ακομπλεξάριστη τραγουδίστρια  και η αγαπημένη μας στο Twitter Καίτη, μίλησε και πάλι για την ομορφιά και παραδέχτηκε πως κάτι έχει κάνει όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις.

Κριτής στο J2Us, τεράστια φωνή, αγαπημένη σύζυγος, χαζομαμά, συγκλονιστική στη σκηνή, απίθανα στο Twitter. Το μόνο που δεν κάνει καλά έως καθόλου, το έχει παραδεχτεί η ίδια και είναι η μαγειρική. Ο λόγος για την Καίτη Γαρμπή που μίλησε με ειλικρίνεια για την ρουτίνα ομορφιάς της.

Κάνω τις μάσκες μου κι ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Καίτη, ακομπλεξάριστη όπως πάντα, Η Καίτη παραδέχτηκε πως ούτε δίαιτα κάνει, ούτε γυμναστική αλλά από αισθητικές επεμβάσεις κάτι έχει κάνει:

«Δεν κάνω δίαιτα, δεν κάνω γυμναστική, δεν κάνω τίποτα. Δεν υπερηφανεύομαι γι’ αυτό. Πηγαίνω ακόμα ωδείο και γυμνάζω τη φωνή μου, αυτό είναι ένα από τα μόνα πράγματα που κάνω για τον εαυτό μου ανελειπώς, είπε αρχικά η τραγουδίστρια».

Αναφερόμενη στην αισθητική επέμβαση που κάνει στο πρόσωπό της, η ίδια είπε:

«Άν βγουν πράγματα που δεν πονάνε και δεν παραμορφώνουν θα κάνω. Κάνω τόσα-όσα. Κάνω τις μάσκες μου κι ένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ».

https://www.instagram.com/p/CmfKRGLs0Xt

Η Καίτη Γαρμπή επίσης μίλησε για τον Διονύση Σχοινά αλλά και για την απιστία:

«Είμαστε μαζί αλλά ο καθένας έχει την ελευθερία του. Τον άνθρωπό μου τον λατρεύω και δεν θα τον έχανα για καμία και τίποτα. Δεν είναι ωραίο συναίσθημα η απιστία. Δεν θα έχαναν τον πολύτιμο αυτόν σύντροφο για ένα ατόπημα».

Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Κανείς δεν ξέρει όμως και κανείς δεν θέλει να μάθει κιόλας. Εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω, τον λατρεύω και δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο άνθρωπο, όπως τον Διονύση, για ένα του ατόπημα. Εκτός αν ήθελε να φύγει ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας πριν έναν χρόνο για το πέρασμα του χρόνου, η Καίτη είχε εξομολογηθεί:

«Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που πηγάζει από μέσα, ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε όμορφοι, όταν αυτό που έχουμε μέσα στην καρδιά μας αντανακλάται στα μάτια μας, στο δέρμα μας, στο πρόσωπό μας.

Κάνω ό,τι κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Φροντίζω το δέρμα μου, φροντίζω τη διατροφή μου. Απλά δεν κάνω πολλά πράγματα γιατί δε μου αρέσει να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω να μένω όσο γίνεται πιο φυσική περνώντας τα χρόνια».

Αυτό είναι το μυστικό της ομορφιάς της Καίτης Γαρμπή - Τι λέει για τις πλαστικές

Η Καίτη πάντως μίλησε πρόσφατα και στην εφημερίδα Real όπου και εξομολογήθηκε για την καριέρα τη:

«Κάποτε οι παραγωγοί άκουγαν όλο τον δίσκο και έπαιζαν τραγούδια που ήταν διαφορετικά από αυτό που προωθούσαμε εμείς και τα έκαναν επιτυχία! Εγώ πάντα έκανα τραγούδια όχι με γνώμονα την επιτυχία, αλλά με το τι ένιωθα στο πρώτο άκουσμα. Το τραγούδι πρέπει να μιλά στην καρδιά μου, να παθιαστώ και να το ερμηνεύσω. Δεν γίνεται κι αλλιώς δηλαδή, αν δεν αγγίξει το δικό μου συναίσθημα, πως θα καταφέρω να το φτάσω στον κόσμο; Θέλω τραγούδια που θα κάνουν χαρούμενη την ψυχή μου, που θα μας πάνε ένα βήμα παραπάνω εμένα και το κοινό μου και θα είναι μια καινούργια πρόταση.

Στο αν την άγχωσε ποτέ η επιτυχία, η Γαρμπή είπε:

«Όχι, γιατί ποτέ δεν κυνήγησα την επιτυχία εμμονικά. Η επιτυχία είναι συνισταμένη πολλών πραγμάτων. Είναι προτεραιότητα, είναι θυσίες, είναι αφοσίωση στον στόχο και πάρα πολλή δουλειά. Αν και αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, προτεραιότητα μου είναι οι αγαπημένοι μου άνθρωποι και η ευημερία τους. Αν είναι αυτοί καλά, είμαι και γω και έτσι ορίζω τη δική μου επιτυχία».

Η #Queen του Twitter: Όταν η Καιτούλα που αγαπούσες (και αγαπάς πάντα) δεν τα είπε απλώς με ένα φιλί