Σαμποτάζ, υπεροψία και μπλε τραγωδία: Στo MasterChef ο Θόδωρας έγινε πάλι το κόκκινο πανί 

Κατερίνα Μπούσιου
Σαμποτάζ, υπεροψία και μπλε τραγωδία: Στo MasterChef ο Θόδωρας έγινε πάλι το κόκκινο πανί 

Ο κρυφός αρχηγός Άγγελος, η συμμαχία Μπέη και Πορφύρη και οι safe Λαζαρίδου, Μότο και Αλέξανδρος. Τι ακριβώς γίνεται φέτος στο MasterChef;

Αν είσαι από τους κλασικούς φανς του MasterChef το χθεσινό επεισόδιο θα σε μελαγχολούσε και θα σε έβαζε σε σκέψεις για το φετινό επίπεδο των παικτών. Ως χαρακτήρες παρά ως μάγειρες. Σκέτη απογοήτευση.

Άλλοι με έπαρση και ψηλά τον αμανέ, άλλοι με μόνιμη γκρίνια και ειρωνεία, άλλοι με τραγικά λάθη που τα έριχναν στους άλλους και οι περισσότεροι με μία μόνιμη αίσθηση ότι είναι οι καλύτεροι σεφ που έχουν υπάρξει στον διαγωνισμό. Σήμερα προβλέπεται μπλε ήττα και όλοι εύχονται να είναι ο Θόδωρας που θα φύγει και έγινε ξανά το κόκκινο πανί για το Twitter με το σαμποτάζ στην ομάδα του.

https://www.instagram.com/p/Cr1hOVOo3ma

Η μεταμόρφωση Τράκα και το λάθος της Μπέη

Με συνοπτικές διαδικασίες η Μαρία Μπέη όπως σου είχαμε ήδη αποκαλύψει, όρισε στο χθεσινό MasterChef τον Νίκο Τράκα ως αντίπαλο αρχηγό στην νέα και δύσκολη ομαδική. Δικαιολόγησε την απόφασή της να τον προκαλέσει για την αρχηγία και μας παρουσίασε ένα άλλο προφίλ του Τράκα που έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ όπως είπε: «Μετά τα 10.000 ευρώ που κέρδισε, έχει ανεβάσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Με ενόχλησε κάτι που είπε ότι κέρδισα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου δεν μπόρεσε να έρθει. Μου έσπασε τα νεύρα πίσω από τις κάμερες όταν το άκουσα αυτό».

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί από το Twitter διαπίστωσαν όντως μία αλλαγή στην συμπεριφορά του Τράκα. Με αρκετή έπαρση είναι η αλήθεια. Και εκτός από την ειρωνεία προς την Μπέη, όρισε τον Άγγελο ως βοηθό του στην ομάδα, μόνο που ο Άγγελος σκέφτηκε και υλοποίησε στο τέλος τα περισσότερα πιάτα με τη βοήθεια του Αλέξανδρου. Για μία ακόμη φορά θα τους οφείλει τη νίκη του.

Η Μαρία βρήκε χθες σύμμαχό της τον Γιώργο Πορφύρη και τον Δημήτρη Πολιτάκη και η απόφασή της να πάρει στην ομάδα τον Θόδωρα, ήταν το πρώτο λάθος της. Μπορεί και η στρατηγική της να είναι αυτή, γιατί σε περίπτωση ήττας, Δημήτρης και Θόδωρας είναι οι πιο πρόσφοροι για αποχώρηση.

https://www.instagram.com/p/Cr1RbhBI4Tx

Ομαδική για γερά νεύρα στο MasterChef και το ατόπημα ενός φαβορί που προκαλεί

Το δεύτερο λάθος της Μπέη όμως ήταν και όταν τα «έριξε» λίγο άκομψα στην ομάδα της, τόσο για το καμένο κυρίως πιάτο όσο και για κάποια λάθη στις παρασκευές. Το ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, ήταν να μαγειρέψουν με βάση το λάδι, αφού βρίσκονταν σε ελαιοτριβείο της Σπάρτης.

Πριν δούμε το σημερινό εκρηκτικό συμβούλιο όπου έχουμε και μετωπική επίθεση Μπέη και Τράκα, χθες είδαμε τον σαμποτέρ Θόδωρα να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χάσει η μπλε ομάδα, η ομάδα του δηλαδή. Περισσότερο ασχολήθηκε με το να μιλά κατά της αρχηγού του, παρά να ασχολείται με το πιάτο του. Όλοι δούλευαν και ο Θόδωρας σφύριζε αδιάφορα. Για το Twitter έγινε ξανά το κόκκινο πανί και πραγματικά ίσως είναι και ο χειρότερος παίκτης που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τον διαγωνισμό.

Έφτιαξε όμως καλό ορεκτικό και ο Αλέξανδρος ήδη έχει πει ότι αν κερδίσουν οι κόκκινοι θα του δώσουν ασυλία. Έτσι την γλιτώνει ξανά. Όχι βέβαια για πολύ.

Εκεί φτάσαμε φέτος. Να μιλάμε για ποιον; Για τον Θόδωρα.