Ομαδική για γερά νεύρα στο MasterChef και το ατόπημα ενός φαβορί που προκαλεί 

Κατερίνα Μπούσιου
Ομαδική για γερά νεύρα στο MasterChef και το ατόπημα ενός φαβορί που προκαλεί 

Η Μαρία Μπέη στο σημερινό επεισόδιο ως νικήτρια του Mystery Box, ορίζει τον αρχηγό (έκπληξη) της αντίπαλης ομάδας και αυτή η ομαδική κρίνει πολλά για το μέλλον των παικτών της δεκάδας. 

Μπήκαμε πια στην τελική φάση του MasterChef και ως είθισται όταν είμαστε στην τελική δεκάδα, βλέπουμε μη αναμενόμενες ανατροπές και αρκετό σασπένς μέχρι να φτάσουμε στον τελικό.

Τα επόμενα δύο επεισόδια έχουν πολύ μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και ως γευστική δοκιμασία, αλλά και στο επίπεδο συμπεριφοράς των παικτών. Είναι φυσικό και εκείνοι να αγωνιούν, αλλά και να ρισκάρουν, γιατί ο στόχος τους είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Κάποιοι όμως μας αποκαλύπτουν και αθέατες πλευρές τους τις οποίες δεν περιμέναμε. Ένα από τα φαβορί κάνει ένα μικρό ατόπημα που δείχνει όμως και την πρόθεσή του για τη συνέχεια.

Η συνεργασία Μαρίας Μπέη και Ηλία Καζιόλι και η μετωπική με τον Νίκο Τράκα

Η σημερινή δοκιμασία στο MasterChef γίνεται σε εξωτερικό χώρο στην Σπάρτη και είναι αρκετά δύσκολη. Οι απαιτήσεις έχουν μεγαλώσει και οι παίκτες καλούνται να τα «δώσουν» όλα για να προχωρήσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Η Μαρία Μπέη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της ως νικήτρια του Mystery Box μόνο που θα ρισκάρει λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Αλλά θα καταλάβεις το σκεπτικό της, γιατί θέλει να προχωρήσει στην δεκάδα με κατά μέτωπον επίθεση σε εκείνους που θεωρεί ως δυνατούς αντιπάλους.

https://www.instagram.com/p/CrtvvMxKGGE

Για αυτό και επιλέγει τον Νίκο Τράκα ως αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, ενώ παίρνει στη δική της ομάδα τον Ηλία Καζιόλι, γιατί γνωρίζει πως είναι δυνατός μάγειρας και θα την βοηθήσει. Θα αναρωτηθείς αν θα την υπονομεύσει, αλλά αυτό δεν θα συμβεί.

https://www.instagram.com/p/Crl_kz3oUCc

MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Ο Νίκος Τράκας σηκώνει το «γάντι» αλλά πέφτει σε ένα μεγάλο ατόπημα. Στο τρέιλερ θα τον ακούσεις να συμπεριφέρεται σαν τον παλιό Ηλία με αρκετή ειρωνεία στο πρόσωπο της Μαρίας λέγοντας μάλιστα: «Η φίλη μου η Μπέη. 23 χρονών executive chef». Μόνο που η Μαρία ποτέ δεν έχει αποδώσει τέτοιο τίτλο στον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/CrwVH-4IVtE

Κάποιοι φανς του διαγωνισμού μάλιστα εντόπισαν το ατόπημα και έστειλαν μήνυμα στον Τράκα. Μόνο που είναι κάπως αργά, γιατί τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. Ότι έχει ειπωθεί, δεν αλλάζει πλέον.

mpei_twitter.JPG

Μένει να δούμε αν το μπλε βγει γούρικο χρώμα για τη Μαρία ή αν νικήσει η ομάδα του Νίκου. Ούτε να διανοηθούμε δεν θέλουμε, τι θα πει αν την έχει νικήσει.

Δεν τον τιμά αυτή η συμπεριφορά. Ελπίζουμε να έχει παραδειγματιστεί από τον φίλο του Αλέξανδρο, ο οποίος εδώ και καιρό -κυρίως όταν έφυγε η Στέλλα- σταμάτησε τα τοξικά σχόλια και είδαμε τα πολύ καλά του στοιχεία ως χαρακτήρας.

Όπως είδες και στο τρέιλερ, μία παρασκευή ίσως κρίνει και το αποτέλεσμα, καθώς το πιάτο είχε καμμένο φαγητό.