Η Μαρία Μπέη κέρδισε έπαθλο στο MasterChef αλλά ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε και τις εντυπώσεις 

Η Μαρία Μπέη κέρδισε έπαθλο στο MasterChef αλλά ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε και τις εντυπώσεις 

Οι μαμάδες των παικτών πήραν τα ταπεράκια τους και έγιναν sous chef για να βοηθήσουν τα καμάρια τους στο MasterChef να πάρουν τη νίκη στο Mystery Box. 

Το ζητούμενο ήταν να δοθεί ένα γερό boost στους παίκτες του MasterChef που βρίσκονται στην τελική φάση του διαγωνισμού και οι μαμάδες τους ήταν η καλύτερη λύση για αυτό.

Η ξαφνική εισβολή τους στο σπίτι, έδωσε μία ιδιαίτερη νίκη στην Μαρία Μπέη και μας έκανε να συγκινηθούμε με τον Γιώργο Πορφύρη. Και για μία ακόμη φορά κάποιοι άλλοι συνέχισαν να εκνευρίζουν το κοινό.

Η Μαρία τα έδωσε όλα για την μαμά που έλειπε

Σίγουρα το χθεσινό επεισόδιο ήταν από τα πιο συγκινητικά καθώς οι παίκτες του MasterChef υποδέχτηκαν στο στούντιο τις μαμάδες τους. Λίγο πιο πριν, είχαν φροντίσει να τους κάνουν μία μεγάλη έκπληξη οι κριτές στο Mystery box, γιατί μόλις το σήκωσαν είδαν το ταπεράκι της μαμάς τους με το αγαπημένο τους φαγητό.

Λίγο μετά μπήκαν στο στούντιο και ξεκίνησαν τα δάκρυα και οι αγκαλιές. Η Μαρία Μπέη ήταν η μόνη που δεν υποδέχτηκε τη μαμά της, η οποία δεν μπορούσε να έρθει και έτσι καλωσόρισε τον αδελφό της Δημήτρη.

https://www.instagram.com/p/CrtogRzOqwN

Η τρίτη κατά σειρά έκπληξη ήταν όταν οι κριτές τους ανακοίνωσαν ότι θα μπορούσαν α μαγειρέψουν μαζί τους οι μαμάδες τους ως βοηθοί και εκείνο που τα παιδιά τους θα έπρεπε να κάνουν, είναι να φτιάξουν μία πιο δημιουργική ιδέα πάνω στο φαγητό που τους έφεραν.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Μαρία Μπέη η οποία μαγείρεψε τον μουσακά που έφερε από την μαμά τους ο Δημήτρης σε μία εντελώς γκουρμέ και πετυχημένη εκδοχή και το άξιζε.

Τις εντυπώσεις κέρδισε όμως ο Γιώργος Πορφύρης. Παρόλο που όλες οι μαμάδες είχαν κάτι να διηγηθούν από τη ζωηράδα των παιδιών τους, εκείνος πήρε τον λόγο για να μιλήσει για τον αγώνα ζωής που έκανε η μητέρα του Μαρία για να τον μεγαλώσει.

MasterChef exclusive - Η τελική χρυσή 5αδα: Μπέη και Πορφύρης, Τράκας με Αλέξανδρο & Λαζαρίδου

Και υπήρχαν στιγμές που οι γείτονες φρόντιζαν να τους σιτίζουν. Άξιος μάγειρας και πολύ καλό παιδί ο Γιώργος, δίδαξε ήθος και έδωσε παράδειγμα σεβασμού στους γονείς μας.

Η Μαρία Μπέη ως νικήτρια του επάθλου έχει μία σπουδαία ευκαιρία για να ορίσει στην επόμενη δοκιμασία τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας. Πρέπει να φερθεί έξυπνα για να δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν.

Σήμερα όπως αποκλειστικά σου έχω γράψει, αποχωρεί ο Στέφανος Χίλας. Μαζί με την Μαρία Λαζαρίδου και τον Θόδωρα Γαλάνη είναι οι 3 χθεσινοί υποψήφιοι προς αποχώρηση, αφού δεν κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τους κριτές.