Η Μαρία Λαζαρίδου έγινε η terminator του MasterChef -Το Twitter δεν συμφωνεί με την τελική δεκάδα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Λαζαρίδου έγινε η terminator του MasterChef -Το Twitter δεν συμφωνεί με την τελική δεκάδα

Η νίκη κατά του Στέφανου και οι ανεπιθύμητοι παίκτες του MasterChef που δεν έχουν τη θετική ψήφο του κοινού. 

Μία σκηνή από το MasterChef 4 επαναλήφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο, με την Μαρία Λαζαρίδου να διώχνει ξανά από τον διαγωνισμό τον Στέφανο Χίλα και να μπαίνει για πρώτη φορά στην τελική δεκάδα.

Μία δεκάδα που το Twitter δεν συμπαθεί στην πλειοψηφία της και θέλει να δει σύντομα να γίνονται ξεκαθαρίσματα για να μείνουν τα φαβορί. Μότο Μότο, Θόδωρας ή Δημήτρης θα είναι ο επόμενος που αποχωρεί;

https://www.instagram.com/p/CrwO-5TKVgW

Οι δύο Μαρίες ετοιμάζονται για διπλή μάχη

Λίγο πριν δούμε την Μαρία Μπέη η οποία νίκησε στο Mystery Box, να γίνεται αρχηγός της μπλε ομάδας και να ορίζει τον αντίπαλο αρχηγό σε μία ομαδική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Θερμοπύλες, μία άλλη Μαρία στο MasterChef επανέλαβε την ίδια μονομαχία από τον 4ο κύκλο.

https://www.instagram.com/p/CrwVH-4IVtE

Η Λαζαρίδου αντιμετώπισε τον Στέφανο Χίλα στην διαδικασία αποχώρησης όπως και τότε και μάλιστα με πιάτο αντιγραφής που ήταν ψάρι επισης όπως και τότε. Μία όμορφα σκηνοθετημένη σύμπτωση από την παραγωγή.

To deja vu χαροποίησε την ίδια, στεναχώρησε ξανά τον Στέφανο και έφερε χειροκροτήματα στο σπίτι, καθώς οι περισσότεροι ήθελαν να νικήσει η Μαρία.

Η Μαρία Μπέη κέρδισε έπαθλο στο MasterChef αλλά ο Γιώργος Πορφύρης κέρδισε και τις εντυπώσεις

Ο Στέφανος είχε και μία μικρή διαφωνία με τους κριτές όταν στην πρώτη δοκιμασία επέμενε πως το δικό του φιλέτο ήταν καλύτερο από του Θόδωρα που κατάφερε τελικά να πάρει ασυλία και να τον αφήσει να διεκδικήσει μία θέση στην δεκάδα έχοντας αντίπαλο την Μαρία.

Αυτή η τελική δεκάδα που ήταν και ο στόχος της παίκτριας, δεν ενθουσιάζει ιδιαίτερα το κοινό στο Twitter. Αναγνωρίζει πως ο φετινός κύκλος έχει μεγάλες διαφορές με τους προηγούμενους σε ποιότητα και χαρακτηριστικά παικτών. Και από τους περισσότερους υπάρχει η απορία, πως κάποιοι αδύναμοι έχουν καταφέρει να βγάλουν εκτός πιο δυνατούς παίκτες. Μεγάλη τύχη θα έλεγα.

Οι δύο Μαρίες όμως θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια στο να φύγουν αρκετοί από τους τοξικούς παίκτες.

Όμως όπως αποκλειστικά σου έχουμε πει, φτάνει η στιγμή για τον Μότο Μότο, τον Δημήτρη και τον Θόδωρα να αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό. Με αυτή τη σειρά. Γιώργος Πορφύρης και Ηλίας Καζιόλι θα δυσκολευτούν αρκετά στα επόμενα επεισόδια, αλλά θα καταφέρουν να προχωρήσουν.