Βάπτιση κόρης Πετρετζίκη: Η λεπτομέρεια στο φόρεμα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Βάπτιση κόρης Πετρετζίκη: Η λεπτομέρεια στο φόρεμα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ

Ο Άκης Πετρετζίκης μας ενημέρωσε από χθες (6/5/23) για τη βάπτιση της κόρης του και το όνομα που πήρε η μικρή αλλά εμείς θαυμάσαμε το λουκ και το χτένισμα της μαμάς Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ.

Μόλις χτες, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ βάπτισαν την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα Ακυλίνα.

Όπως σε είχαμε ενημερώσει ήδη, η Ακυλίνας γιορτάζει την ίδια ημέρα που βαπτίστηκε ο μεγάλος αδερφός της Αχιλλέας και παντρεύτηκαν οι γονείς της το 2022, κάτι που πιστοποίησε και ο Άκης γράφοντας σε νέο του ποστ:

«27 Σεπτεμβρίου είναι η γιορτή της Αγίας Ακυλίνας... Εκείνη την ημέρα βαφτίσαμε τον γιόκα μας και παντρευτήκαμε! Ευχόμαστε η πριγκιπισσούλα μας να ειναι υγιής και καλότυχη! Για όλα τα υπόλοιπα θα φροντίσουν ο μπαμπάς και ο νονός».

https://www.instagram.com/p/Cr8fh4XNL4t

Εννοείται πως η νεοφώτιστη έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό φόρεμά της με τούλι και κεντήματα και λεπτομέρειες σε σάπιο μήλο αλλά εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η μαμά Κωνσταντίνα.

Το φόρεμα της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ ήταν wrap με κεντημένες πούλιες και διαφάνειες και η λεπτομέρεια που ανέδειξε τη σιλουέτα της συζύγου του Άκη ήταν η μοβ παστέλ σατέν ζώνη στη μέση.

asos1.JPG
asos2.JPG

Αν θέλεις να πετύχεις κι εσύ ένα τέτοιο λουκ για βάπτιση, το φόρεμα που χρειάζεσαι είναι από το Asos, του brand Frock and Frill και κοστίζει 87.44 ευρώ.

Όσο για τα μαλλιά της όμορφης μαμάς, επέλεξε μια bubble αλογοοουρά.

Και το όνομα αυτής Ακυλίνα: Η κόρη του Άκη Πετρετζίκη βαπτίστηκε και ιδού πότε γιορτάζει