Η Τaylor Swift ζει νέο «Love Story» με τον Fernando Alonso λίγο μετά τον χωρισμό από τον Joe Alwyn

Η Τaylor Swift ζει νέο «Love Story» με τον Fernando Alonso λίγο μετά τον χωρισμό από τον Joe Alwyn
Invision

H 33χρονη και ο 41χρονος φέρονται να είναι ζευγάρι. Το TikTok video που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση τους.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η Taylor Swift και ο οδηγός της Formula 1, Fernando Alonso είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Η 33χρονη τραγουδίστρια είναι και πάλι single εδώ και λίγες εβδομάδες μετά από 6 χρόνια σχέσης με τον ηθοποιό Joe Alwyn.

Swift και Αlonso είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Πριν λίγα 24ωρα ο Ισπανός οδηγός της Formula 1 χρησιμοποίησε το τραγούδι «Karma» της Taylor Swift σε video που δημοσίευσε στo TikTok και οι fans της τραγουδίστριας ξεκίνησαν τη φημολογία για τη μεταξύ τους σχέση.

Στην ανάρτησή του ο 41χρονος κοιτάζει το κινητό του και ακούγεται η 33χρονη τραγουδίστρια η οποία στο τέλος του video κλείνει το μάτι στην κάμερα, «βάζοντας φωτιά» στις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

«Race week era», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης ο Αlonso υπονοώντας προφανώς τη συνεχιζόμενη περιοδεία Eras Tour της Taylor Swift. Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αναφέρθηκε και στο τραγούδι «22» της 33χρονης σχολιάζοντας: «Feeling 33».

Η είδηση έφτασε γρήγορα στον κόσμο της NASCAR, όπου ο οδηγός Bubba Wallace, ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέση. Η απάντησή του ήταν λακωνική αφού γέλασε και είπε ότι ίσως χρειαστεί να ζητήσει από τη σύζυγό του να το επιβεβαιώσει όταν θα παρευρεθεί στη συναυλία της Swift στο Kansas.

Ο χωρισμός από τον Joe Alwyn

Πριν λίγες εβδομάδες η Taylor Swift και ο Joe Alwyn αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδειχναν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλουν τέλος στο love story τους.

Ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Η 33χρονη καλλιτέχνης βρίσκεται αυτό το διάστημα εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour».

Η Taylor Swift είναι μεγάλη fan της Avril Lavigne και το απέδειξε με αυτόν τον τρόπο

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της», ανέφερε το ETOnline. H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο η σχέση τους έδειχνε να είναι εξαιρετικά δυνατή. Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να προφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Taylor Swift είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της χρειάστηκε να αποφύγει περίεργες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο Joe Alwyn, είχε αναφέρει στη βρετανική Vogue ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα όταν πρόκειται για τη σχέση του με τη Swift.

Πηγή κεντρικής: apimages.com