Ποιος είναι ποιος; Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Joe Alwyn από τον Jake Bongiovi

Ποιος είναι ποιος; Κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον Joe Alwyn από τον Jake Bongiovi

Ο πρώην σύντροφος της Taylor Swift και ο αρραβωνιαστικός της Millie Bobby Brown είναι οριακά δίδυμοι.

Joe Alwyn και Jake Bongiovi απασχολούν έντονα τις τελευταίες μέρες τα Media με την προσωπική τους ζωή. Ο πρώτος γιατί χώρισε με την επί 6 χρόνια σύντροφό του, Taylor Swift, και ο δεύτερος γιατί αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του, Millie Bobby Brown.

Πρώτα ήρθε ο χωρισμός Swift-Alwyn και μετά ο αρραβώνας Bongiovi-Brown με πολλούς να πιστεύουν ότι η Millie Bobby Brown αρραβωνιάστηκε… τον Joe Alwyn. Ή ότι η Taylor Swift τελικά τα είχε με τον Jake Bongiovi. Τόσο μεγάλη είναι η ομοιότητα των δύο αγοριών. Μοιάζουν πραγματικά σαν δυο σταγόνες νερό, σαν να είναι δίδυμοι, ενώ στην πραγματικότητα δεν τους συνδέει καμία απολύτως συγγενική σχέση.

Millie Bobby Brown-Jake Bongiovi: 11«Stranger Things» σχόλια στον αρραβώνα τους & το τρυφερό post

Δες στην gallery φωτογραφίες του ενός και του άλλου και για να μην… μπερδευτείς θα σου αναφέρουμε το όνομα του καθενός. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα τους μπερδέψεις.

Ποιος είναι ο Jake Bongiovi, ο αρραβωνιαστικός της Millie Bobby Brown – Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Jake Bongiovi — του οποίου ολόκληρο το όνομα είναι Jacob Hurley Bongiovi — είναι γιος του μουσικού Jon Bon Jovi και της Dorothea Hurley. Ο Jake έχει 3 αδέρφια και συγκεκριμένα τους: Romeo Jon Bongiovi, Stephanie Rose Bongiovi και Jesse Bongiovi. Σπουδάζει στο Syracuse University, στη Νέα Υόρκη, και στο Instagram του δηλώνει ηθοποιός, παραγωγός και cool guy.

Ο 20χρονος είναι ζευγάρι με την αρραβωνιαστικιά του τα τελευταία 2 χρόνια, με τη Millie Bobby Brown να δημοσιεύει την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram τον Ιούνιο του 2021 και λίγο αργότερα να επιβεβαιώνει τη σχέση τους. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στα βραβεία BAFTA, όπου περπάτησαν μαζί στο κόκκινο χαλί, ενώ το περασμένο καλοκαίρι απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Ιταλία, από όπου έχει καταγωγή ο Bongiovi και κατάφεραν να έρθουν πιο κοντά.

https://www.instagram.com/p/Cq5EuqHLDJM

Μόλις χθες (11/4) Millie Bobby Brown και Jake Bongiovi ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στα social media με την ηθοποιό από το Stranger Things να ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της φορώντας στο χέρι μονόπετρο και να γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Σε αγαπώ τρία καλοκαίρια τώρα, γλυκέ μου, σε θέλω όλα (τα καλοκαίρια)». Με τη σειρά του και ο Jake δημοσίευσε δύο φωτογραφίες αγκαλιά με το κορίτσι του γράφοντας: «για πάντα».

https://www.instagram.com/p/Cq5Eum_r1Zl

Ποιος είναι ο Joe Alwyn – Ο χωρισμός και το χρονικό της σχέσης με την Taylor Swift

Ο Joe Alwyn κατάγεται από το Λονδίνο και είναι γεννημένος το 1991. Η μητέρα του είναι ψυχοθεραπεύτρια και ο πατέρας του δημιουργός ντοκιμαντέρ. Ο ίδιος είναι ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, όπως τα Mary Queen of Scots και The Favourite.

https://www.instagram.com/p/CeEd5CgoXXL

Την Κυριακή 9 Απριλίου 2023 έγινε γνωστός ο χωρισμός του από την επί 6 χρόνια σύντροφό του, Taylor Swift, ένας χωρισμός που ξάφνιασε τους πάντες. To ζευγάρι χώρισε σε καλό κλίμα, σύμφωνα με το Entertainment Online, ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. «Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της», ανέφερε το ET Online.

H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο η σχέση τους έδειχνε να είναι πολύ ισχυρή, με τους ίδιους να προσπαθούν πάντα να μην προκαλούν και να τηρούν μια πιο διακριτική στάση απέναντι στα Media.