Shakira - Tom Cruise: Η συνάντηση στο Miami που πυροδότησε φήμες για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Shakira - Tom Cruise: Η συνάντηση στο Miami που πυροδότησε φήμες για τη σχέση τους

)

H Λατίνα σταρ και ο ηθοποιός συναντήθηκαν στο Grand Prix του Miami και «έβαλαν φωτιά» στα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά.

Η Shakira έδωσε το παρών στο Grand Prix της F1 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγα 24ωρα στο Miami και όπως ήταν αναμενόμενο τράβηξε πάνω της για μία ακόμη φορά τα φώτα της δημοσιότητας.

'Ενα μήνα μετά την μετακόμισή της στο Miami η Λατίνα σταρ έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ όσο απολάμβανε τις βόλτες μαζί με γιο της Μilan.

Shakira και Tom Cruise είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την τραγουδίστρια να συνομιλεί με τον Tom Cruise, γεγονός που πυροδότησε φήμες για νέο ειδύλλιο, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα της Dailymail.

Οι δύο star εθεάθησαν στα grid μαζί με άλλους επώνυμους και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν να χαιρετούν τους πιλότους της F1. Σε videos πoυ δημοσιεύτηκαν στο TikTok η Shakira ο Tom Cruise συζητούν οι δυο τους, ενώ κάποια στιγμή ο 9χρονος Milan πλησίασε τη μαμά του και ξεκίνησε να χοροπηδά ενθουσιασμένος.

https://www.instagram.com/p/Cr9XA6ksNv4

Η Κολομβιανή performer δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τη διοργάνωση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Aυτό που έσπευσαν να ξεκαθαρίσουν οι χρήστες των social media είναι ότι ο ηθοποιός δεν έχει σχέση με τη Shakira, απλώς συναντήθηκαν στο Grand Prix και συζήτησαν σε φιλικό πλαίσιο.

Πριν από λίγες ημέρες η Shakira τιμήθηκε ως η γυναίκα της χρονιάς του Billboard στο gala «Women in Latin Music» που πραγματοποιήθηκε στο Watsco Center στο Μαϊάμι. H τραγουδίστρια μίλησε για τις σχέσεις εμφανώς συγκινημένη, κάνοντας έμμεση αναφορά στον πρώην σύντροφο και πατέρα των παιδιών της, Gerard Piqué.

Η είδηση που δεν θέλει να ακούσει σήμερα η Shakira: Ο Gerard Piqué παντρεύεται την Clara

«Έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας που δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον. Αγαπά ή αποδέχεται τον εαυτό της όπως είναι. Η αναζήτηση του άλλου αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού μας. Η επιθυμία να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός», τόνισε η Shakira με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Shakira-Gerard Piqué: Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: getty