Shakira: To πρώτο μήνυμα μετά την μετακόμιση στο Miami & η έκκληση για να σεβαστούν τα παιδιά της

Shakira: To πρώτο μήνυμα μετά την μετακόμιση στο Miami & η έκκληση για να σεβαστούν τα παιδιά της
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H 46χρονη τραγουδίστρια ζητά από τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους να σεβαστούν την ιδιωτική ζωή των ανήλικων γιων της.

Μια νέα αρχή στη ζωή της πραγματοποιεί η Shakira μετά τον χωρισμό από τον Gerard Piqué. H διάσημη τραγουδίστρια έχει επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών της και πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τη Βαρκελώνη, μετακομίζοντας με τους γιους της στο Miami.

Το καινούριο ξεκίνημα της Λατίνας σταρ απασχολεί έντονα τον Τύπο με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να δέχεται κυνηγητό από φωτογράφους και δημοσιογράφους σε κάθε της έξοδο.

H έκκληση της Shakira προς τα ΜΜΕ

Πριν λίγες ώρες η 46χρονη έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από τα media να μην ακολουθούν τους γιους της σε κάθε τους βήμα. Όπως η ίδια τόνισε τα δύο της παιδιά πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά λόγω του χωρισμού των γονιών τους. Η Shakira ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την κατάσταση και να σταματήσουν να παρακολουθούν τη ζωή τους.

«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ, σε αυτή την περίοδο των αλλαγών στη ζωή μου, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μόνιμη περιέργεια από μέρους του Τύπου για εμένα και την οικογένειά μου. Όμως, τα παιδιά μου, Μilan και Sasha, έζησαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υπό συνεχή πολιορκία και ανελέητο κυνηγητό από τους παπαράτσι και διάφορα ΜΜΕ στη Βαρκελώνη. Τώρα, που ξεκινάμε μια νέα φάση της ζωής μας, ζητώ θερμά- εκ μέρους των παιδιών μου- να σεβαστούν τα ΜΜΕ το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή. Σας εκλιπαρώ, να μην τους ακολουθείτε όταν μπαίνουν ή βγαίνουν από το σχολείο, μην τους περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας, ούτε να τους κυνηγάτε στις εξωσχολικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητές τους όπως συνέβαινε κάθε ημέρα στη Βαρκελώνη, προκειμένου να βγάλετε φωτογραφίες», τόνισε η Shakira.

https://www.instagram.com/p/Cq3NRgHO8ri

Kαι πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Milan και η Sasha και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο απέναντί τους, έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο παιδιών 8 και 10 ετών που το μόνο που επιθυμούν είναι να μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο και να πηγαίνουν στο σχολείο νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας την ηρεμία ότι δεν τους κυνηγάνε ή ότι δεν υπόκεινται στον συνεχή έλεγχο των καμερών. Εκφράζω αυτή την έκκληση όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που επιθυμεί να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας».

Στην κόντρα Shakira- Piqué η Adele πήρε θέση και έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

https://www.instagram.com/p/ClJ7TFEOGqu

Η ανακοίνωση του πρώην ζευγαριού για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira διαπίστωσε πως ο Pique διατηρεί εξωσυζυγική σχέση αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com