Στην κόντρα Shakira- Piqué η Adele πήρε θέση και έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Στην κόντρα Shakira- Piqué η Adele πήρε θέση και έκανε το πιο εύστοχο σχόλιο

H 34χρονη σταρ σχολίασε τις εξελίξεις ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και το βίντεο έγινε viral.

Η Shakira εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Fallon «Τhe Tonight Show» και μιλώντας για τον πολύκροτο χωρισμό της άφησε αιχμές κατά του πρώην παίκτη της Barcelona, τονίζοντας πως ανέχτηκε πολλές αηδίες. Στη συνέχεια, τραγούδησε το νέο της hit «BZRP Music Session #53» μαζί με τον συνεργάτη της Bizarrap και αποθεώθηκε.

Η εντυπωσιακή τηλεοπτική εμφάνιση της Λατίνας σταρ σχολιάστηκε από την Adele κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Las Vegas. Την ώρα που περνούσε μέσα από το πλήθος στο Colosseum του Caesars Palace, η τραγουδίστρια ρώτησε έναν fan της ποιος είναι ο αγαπημένος του καλλιτέχνης εκτός από εκείνη, με το βίντεο να γίνεται αργότερα viral στα social media.

Η Αdele σχολίασε την κόντρα Shakira- Piqué

Ο θαυμαστής της Adele απάντησε ότι του αρέσει η Shakira, με την 34χρονη να σχολιάζει: «Είδα την εμφάνισή της στον Jimmy Fallon… Ω, ο πρώην σύζυγός της βρήκε τον μπελά του!».

Με το single «Session #53» η Shakira φέρεται να εκδικήθηκε τον πρώην σύντροφό της αφού οι στίχοι είναι αρκετά προκλητικοί και περιγράφουν την απιστία του Gerard Piqué.

Μια φωτογραφία έκανε τους fans της Adele να πιστεύουν ότι παντρεύτηκε κρυφά τον Rich Paul

Η εμφάνιση Shakira- Bizarrap στο «The Tonight Show» και οι αιχμές κατά του Gerard Piqué

Πριν λίγα 24ωρα η Shakira ομολόγησε στον Jimmy Fallon ότι η αρχική ιδέα για το τραγούδι σε συνεργασία με τον Bizarrap προήλθε από τον γιο της Milán: «Είναι επίσης μουσικός και γενικά τα παιδιά μου είναι οι σύμβουλοί μου. Ο Milán ήταν αυτός που μου είπε: Πρέπει να συνεργαστείς με τον Bizarrap. Έστειλε, μάλιστα, ένα φωνητικό μήνυμα στον manager μου λέγοντάς του ότι έπρεπε να το κάνουμε γιατί θα γινόμασταν νούμερο ένα».

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια εξήγησε την τεράστια συγκίνηση που νιώθει για το γεγονός ότι ο κόσμος αγάπησε αμέσως το νέο της τραγούδι. Το Music Sessions Vol.53, το οποίο η 46χρονη ερμήνευσε σε συνεργασία με τον παραγωγό Bizarrap, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο κι έγινε το ισπανόφωνο τραγούδι με το περισσότερο streaming στο Spotify σε 24 ώρες (14.393.324), το ισπανόφωνο τραγούδι με τα περισσότερα views στο YouTube σε ένα 24ωρο (63.000.000), το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που έφτασε 100 δισεκατομμύρια views στο YouTube σε λιγότερο από 3 μέρες.

Πηγή κεντρικής: adele