«Θα αντέξεις την αλήθεια;»: Στους Παγιδευμένους, ο Δημήτρης λύνει το μυστήριο του φόνου

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα αντέξεις την αλήθεια;»: Στους Παγιδευμένους, ο Δημήτρης λύνει το μυστήριο του φόνου

Είναι καλό το timing για να μάθει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ως Δημήτρης Μαρκέτος στη σειρά «Παγιδευμένοι» τον άνθρωπο που είδε τελευταίος τον Κοσμά και ευθύνεται για τη δολοφονία του πατέρα της Άννας. 

Θα αγωνιούν σήμερα οι φανς στη σειρά «Παγιδευμένοι» μέχρι να δουν την τελική έκβαση που θα έχει το μικρό πρόβλημα υγείας της Άννας.

Πολύ μικρό το ζήτημα αυτό μπροστά στις εξελίξεις που θα έρθουν. Κομβικές για το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς. Ήρθε η ώρα για να μάθει την σκληρή αλήθεια για τον αδελφό του Θοδωρή, ο Δημήτρης. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Πώς θα αντέξει αυτή την αλήθεια η Άννα και πώς θα αντέξει η σχέση τους μετά από αυτό;

Το καθήκον πάνω από την αδελφική αγάπη

Η σειρά «Παγιδευμένοι» όπως κάθε αστυνομική σειρά που θέλει να τιμήσει το σασπένς που αρχικά δημιούργησε, χτίζει σταδιακά την κορύφωση του σεναρίου της. Με απλά λόγια φτάνουμε στην πλήρη αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία του Κοσμά. Μη νομίζεις όμως ότι τα ξέρεις όλα για αυτήν, επειδή απλά έχεις δει κάποια στοιχεία.

Όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, τον εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο. Αρχικά σήμερα με την μικρή λιποθυμία της Άννας η οποία εξαντλημένη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τον κάνει να αγωνιά για την υγεία της.

Στη συνέχεια με την πρόταση που θα του κάνει η αγαπημένη του να μείνουν μαζί αφού τυπικά είναι παντρεμένοι και να κάνουν οικογένεια. Ο Δημήτρης τρελαίνεται από τη χαρά του και όλα μοιάζουν να γίνονται όμορφα ξανά.

Όμως τα σχέδια αυτά ποτέ δεν θα γίνουν πράξη. Ο Χατζής επιμένει για την αθωότητα του Δαμιανού για τη δολοφονία του Κοσμά και ο ακριβοδίκαιος Μαρκέτος θα καταλάβει πως έχει δίκιο. Μένει όμως να βρει ένα στοιχείο μέχρι να δει κατάματα την αλήθεια.

https://www.instagram.com/p/CrOVComoTrj

Το βίντεο με τον αδελφό του Θοδωρή να μπαίνει στο λεωφορείο μαζί με τον Κοσμά και η μαρτυρία μίας γυναίκας στο νεκροταφείο ότι τους είδε μαζί, τον αφήνει άφωνο.

Ο πατέρας του και διοικητής της αστυνομίας που ήδη βρίσκεται σε δεινή θέση, γιατί ο Ανδρέας έχει μοιραστεί με τον Σταύρο τις υποψίες του για την περίεργη συμμετοχή του στις έρευνες και τον τραυματισμό του, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον γιο του.

https://www.instagram.com/p/CrddaX6Iqtb

Ο Δημήτρης μαθαίνει τα πάντα και από τον Θοδωρή που έχει ακόμη την εντύπωση πως εκείνος με το χτύπημά του σκότωσε τον Κοσμά. Δεν τίθεται δίλημμα για τον Δημήτρη. Μεταξύ οικογένειας και καθήκοντος θα προτιμήσει το δεύτερο. Ο αδελφός του πρέπει να συλληφθεί.

Πώς όμως θα το πει στην Άννα; Θέλει ο ίδιος να της το πει και να αναλάβει την ευθύνη της οικογένειάς του. Ο χωρισμός τους είναι φυσικό επακόλουθο τώρα πια, αλλά θα είναι το λιγότερο που θα συμβεί μέχρι το τέλος. Γιατί στη δολοφονία του Κοσμά, επιμένω ότι δεν τα έχεις δει όλα.