Ο Δημήτρης και ο Γιώργος είναι ο «Έτερος Εγώ» του Πέτρου Λαγούτη – Οι σπάνιες οικογενειακές φωτο

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος είναι ο «Έτερος Εγώ» του Πέτρου Λαγούτη – Οι σπάνιες οικογενειακές φωτο

Ο Δημήτρης και ο Γιώργος είναι δύο διαφορετικά παιδιά. Ο ένας πιο εξωστρεφής και έτοιμος να κατακτήσει τη σκηνή του θεάτρου και την τηλεόραση, όπως οι γονείς του, Πέτρος Λαγούτης και Μυρτώ Αλικάκη, ο άλλος πιο χαμηλών τόνων, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Μπορεί η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, όμως πάντα θα τους ενώνουν τα δύο παιδιά τους: οι γιοι τους, ο Δημήτρης και ο Γιώργος. Το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να «χτίσει» μια ισορροπημένη σχέση που βασίζεται στην αγάπη και τον σεβασμό και έχει ως πυρήνα τους γιους τους. Οι οποίοι είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους.

Από τη μία ο 16χρονος Γιώργος είναι πιο χαμηλών τόνων παιδί και το μόνο που γνωρίζουμε για αυτόν είναι πως ασχολείται με το ποδόσφαιρο, από την άλλη ο 20χρονος Δημήτρης ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη, έχοντας ήδη κάνει σημαντικές δουλειές και φοιτώντας σε δραματική σχολή. Οι φωτογραφίες του είναι περισσότερες από του αδελφού τους μια και φαίνεται να είναι πιο εξοικειωμένος με τον φωτογραφικό φακό. Πάντως και οι δύο έχουν ιδιωτικά προφίλ στο Instagram, με τον Δημήτρη να έχει αφήσει «ανοιχτά» στο κοινό μόνο τα highlights του, τα οποία αποκαλύπτουν το καλογυμνασμένο κορμί του.

Η τριάδα της φωτιάς στη σειρά «Παγιδευμένοι» και το κοινό λάτρεψε Λεβεντογιάννη, Λαγούτη & Κουρή

Από το Θέατρο Τέχνης στο «Έτερος Εγώ» ο Δημήτρης Λαγούτης, στα γήπεδα ο Γιώργος Λαγούτης

Τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον μεγάλο γιο του, Δημήτρη, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του ίδιου και της μητέρας του, Μυρτώς Αλικάκη. «Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος, τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο Έτερος Εγώ, κάτι που το Θέατρο Τέχνης δε δέχεται, τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης, αλλά από την αρχή. Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μη μιλήσουμε…», είχε πει ο Πέτρος Λαγούτης, τον οποίο αυτήν τη σεζόν απολαμβάνουμε στους Παγιδευμένους και στον ρόλο του αστυνόμου Ανδρέα.

Και είχε προσθέσει: «Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο κι άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα, από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους. Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δε σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτάς στη σχολή. Προτιμούν τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δε θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022».

Ο Πέτρος Λαγούτης ολοκλήρωσε λέγοντας για τον γιο του, Δημήτρη: «Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου, αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνούν δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει κι εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας. Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιονικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα».

Τα τρυφερά λόγια της Μυρτώς Αλικάκη για τους γιους της

Και η Μυρτώ Αλικάκη, όμως, έχει μιλήσει δημόσια αρκετές φορές -και με πολύ τρυφερά λόγια- για τους 2 γιους της. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η ηθοποιός είχε πει χαρακτηριστικά: «Έχουμε μια πάρα πολύ όμορφη σχέση πιστεύω, η οποία βασίζεται στον σεβασμό και την αποδοχή. Ο πιο μικρός είναι σχεδόν ενήλικας, αλλά εγώ ήδη τον αντιμετωπίζω έτσι. Άρα είμαστε 3 άνθρωποι που συνυπάρχουμε, προσπαθούμε να επικοινωνούμε. Νιώθω ευλογημένη για αυτό, νιώθω ότι είναι σύντροφοί μου, συνοδοιπόροι μου».

Ενώ για το πώς αισθάνεται που ο Δημήτρης ακολουθεί τα χνάρια τα δικά της και του μπαμπά του, η Μυρτώ Αλικάκη είπε: «Ποτέ δεν είχα συγκεκριμένα όνειρα για τα παιδιά μου. Το όνειρό μου είναι να κάνουν κάτι που αγαπάνε. Και εφόσον το αγαπάει (σ.σ. ο Δημήτρης την υποκριτική) είμαι πολύ χαρούμενη που το επέλεξε».

Οι κοινές στιγμές μπαμπά-γιων και η γνωριμία των παιδιών με τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ

Γιώργος και Δημήτρης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τους γονείς τους και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι απολαμβάνουν κοινό χρόνο και με τη νέα σύντροφο του μπαμπά τους, τη Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Ο Πέτρος Λαγούτης και η συμπρωταγωνίστριά του στους Παγιδευμένους είναι ζευγάρι τους τελευταίους 7 μήνες.

Τους έχουμε δει παρέα στις πορείες που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας για το διάταγμα σχετικά με τους ηθοποιούς, αλλά πρόσφατα τους είδαμε σε αποκλειστικές φωτογραφίες του περιοδικού ΟΚ! να περνούν το Πάσχα στην Τήνο, μαζί με τους γιους του Πέτρου Λαγούτη. Οι οποίοι έχουν κάνει τα απαραίτητα follows στο Instagram με τη Μάρθα, δείχνοντας ότι έχει δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση μεταξύ τους.

https://www.instagram.com/p/CrGw483qGq1

Η Μάρθα, μάλιστα, παραδέχθηκε τη σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη σε συνέντευξή της στη Φωτεινή Πετρογιάννη λέγοντας ότι ο ηθοποιός είναι η «αδυναμία» της, ενώ κι εκείνος είχε μιλήσει ανοιχτά πριν μερικές μέρες για εκείνη στο Στούντιο 4.

«Είμαι πολύ καλά. Παιδιά, κοιτάξτε, είμαι σε μια ηλικία που πια δεν μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτήν. Δηλαδή, δεν έχω λόγο να είμαι σε μια σχέση. Έχω φίλους, έχω παιδιά, έχω πολλή δουλειά. Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που, εύχομαι κι εγώ, αλλά και αυτή φυσικά, να είναι συν στη ζωή μου και χαρά και ομορφιά και θετικότητα, δεν μπαίνω σε μια σχέση», είχε πει χαρακτηριστικά ο αστυνόμος Ανδρέας από τους Παγιδευμένους στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.