Η «γιορτή» του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τα κορίτσια του από 5 τηλεοπτικές σειρές

Μαρία Ροδίτη
Η «γιορτή» του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και τα κορίτσια του από 5 τηλεοπτικές σειρές

Ηθοποιοί από τον Σασμό, την Αγγελική, τον Γλυκάνισο, το Μαύρο Ρόδο και τους Παγιδευμένους τίμησαν με την παρουσία τους τον πιο γοητευτικό τηλεοπτικό εισαγγελέα στο νέο του επιχειρηματικό βήμα. Η «ηχηρή» απουσία από το μεγάλο πάρτι.

Την καλύτερη φάση της ζωής του φαίνεται να διανύει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Ο γοητευτικός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», η οποία κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ γίνεται ένα από τα μεγαλύτερα trends στο Twitter αποτελώντας έτσι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής σεζόν, ενώ πρόσφατα έκανε ακόμη ένα βήμα στα επαγγελματικά του δοκιμάζοντας το «επιχειρείν».

Ο πιο sexy εισαγγελέας της ελληνικής τηλεόρασης που τρελαίνει το γυναικείο κοινό με τα sur mesure κοστούμια του και τους τρόπους τους, άνοιξε το δικό του bar στον Νέο Κόσμο, μαζί με τον καλό του φίλο και δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Δανό. Το βράδυ της Πέμπτης (20/4), λοιπόν, τα δύο hot αγόρια έκαναν εγκαίνια στο αγαπημένο τους στέκι πια, με σχεδόν όλη την ελληνική τηλεόραση να δίνει το παρών. Σασμός, Παγιδευμένοι, Γλυκάνισος, Μαύρο Ρόδο και Αγγελική έγιναν ένα, με τους ηθοποιούς να απολαμβάνουν τα ποτά τους και να ποζάρουν σε χαλαρή διάθεση δίπλα στον ιδιοκτήτη, Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με παραδοσιακό look χωρίς τη «στολή» του εισαγγελέα στους Παγιδευμένους

Σαμαρά, Δημητροπούλου, Ζιρώ και Ταμπακάκης στο πλευρό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

Οι φιλίες που έχει δημιουργήσει ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης μέσα στον χώρο της υποκριτικής είναι πολύ δυνατές με αποτέλεσμα στα εγκαίνια του νέου του bar στον Νέο Κόσμο να καταφέρει να «ενώσει» τους πρωταγωνιστές 5 τηλεοπτικών σειρών. Από τον Σασμό έδωσαν το παρών στο event η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η Σάντυ Χατζηϊωάννου και η Ευγενία Σαμαρά, με την οποία ο Λεβεντογιάννης είχε συμπρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στη σειρά «Έρωτας Μετά». Αυτή είναι και μία από τις πρώτες εξόδους της Ευγενίας μετά τον χωρισμό της από τον επί 9 χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

samara_leventogiannis.jpg

Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Ευγενία Σαμαρά

Στο πλευρό της Χατζηϊωάννου ήταν και το αγόρι της, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, που πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο», ενώ η Άλκηστις Ζιρώ, η Εριέττα Μανούρη και η Μαριέλλα Δούμπου, που συμμετείχαν με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη σειρά «Αγγελική», βρέθηκαν επίσης κοντά του για να τον τιμήσουν.

Και ο «Γλυκάνισος», όμως, είχε παρουσία στα εγκαίνια του bar του Μιχάλη Λεβεντογιάννη μιας και η πολύ καλή του φίλη Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε στο πάρτι για τα εγκαίνια του μαγαζιού και, μάλιστα, πόζαρε με τον ηθοποιό να της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Σύσσωμη και η «συμμορία» των Παγιδευμένων με μια «ηχηρή» απουσία όμως

Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή; Φυσικά και όχι και αυτό πάει στους… «Παγιδευμένους». Οι συμπρωταγωνιστές του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην top σειρά της τηλεοπτικής σεζόν ήταν εκεί για να τσουγκρίσουν τα ποτά τους και να του ευχηθούν «καλές δουλειές». Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Τσουμάνης, που υποδύεται τον Θοδωρή, και ο Κίμωνας Κουρής (aka Σταύρος Μαυρίδης στο σίριαλ) πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (aka Αγγελική Ρούσσου στη σειρά) και δίπλα στον τηλεοπτικό εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτο, με την ηθοποιό να τους χαρακτηρίζει The gang (aka συμμορία).

pagidevmenoi_leventogiannis.jpg

Σταύρος Τσουμάνης, Κίμωνας Κουρής, Μιχάλης Λεβεντογιάννης ποζάρουν στον φακό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου.

Αυτή είναι και η πρώτη φωτογραφία που ανεβάζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με τον Κίμωνα Κουρή, που φημολογείται ότι εδώ και λίγους μήνες είναι ο σύντροφός της. Απουσία, πάντως, πήρε η συμπρωταγωνίστρια και αγαπημένη του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους Παγιδευμένους, η Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ. Ή δεν βρέθηκε στα εγκαίνια ή απλά δεν φωτογραφήθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, μιας και η ηθοποιός έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον συμπρωταγωνιστή της, «τον τρία μέτρα όμορφο», όπως τον είχε χαρακτηρίσει σε συνέντευξή της στο Queen.gr.