Ο Σταύρος βρήκε το άλλο του μισό στους Παγιδευμένους και αυτός ο έρωτας ξετρέλανε το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Σταύρος βρήκε το άλλο του μισό στους Παγιδευμένους και αυτός ο έρωτας ξετρέλανε το κοινό

Οι φανς είχαν χθες μεγάλη αγωνία για τον Πέτρο Λαγούτη που τραυματίστηκε ως Αντρέας και κινδυνεύει. Τι θα γίνει όμως με αυτούς τους δύο έρωτες στους Παγιδευμένους; Σταύρος με Αγγελική και Δημήτρης με Άννα. 

«Μπαμ μπαμ και ο κόσμος τέλος» είχε πει ο Άγγελος στους Παγιδευμένους και η φράση ήδη έχει γίνει το σύνθημα των φανς.

Η σειρά χθες είχε δύο δραματικές ανατροπές και μία ευχάριστη. Ο έρωτας του Σταύρου για την Αγγελική θα μας δημιουργήσει σε λίγο καιρό το νέο υπερσιπ ζευγάρι και το Twitter έχει ήδη αρχίσει τους πανηγυρισμούς. Τίποτε όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την αγωνία για τον Πέτρο Λαγούτη του οποίου η ζωή ως Ανδρέας κινδύνεψε σοβαρά. Οι φανς ήταν απαρηγόρητοι.

Ο Χατζής έχει όλο το «παιχνίδι» πάνω του

Η μία δραματική εξέλιξη στη σειρά «Παγιδευμένοι» αφορούσε την δολοφονία του πατέρα της Άννας. Ο Άκης που ήταν εκτελεστικό όργανο του Άγγελου Χατζή, τα μαρτύρησε όλα στον πατέρα Αλέκο Χατζή που πλέον είναι ο συνήγορός του.

xatzis.JPG

Με την πληροφορία πως ο Θοδωρής σκότωσε τον Κοσμά και ο πατέρας του τον κάλυψε, ελπίζει πια στην πλήρη καταστροφή της Άννας και του Δημήτρη. Χθες ήταν αξεπέραστος ο Στάθης Σταμουλακάτος στον ρόλο του.

Παγιδευμένοι και σοκαρισμένοι: Ο ένοχος κάνει το μεγάλο λάθος και ο Δημήτρης ανακαλύπτει την αλήθεια

https://www.instagram.com/p/CrA52_vsFdP

Μέχρι όμως να δούμε την μετωπική σύγκρουση που θα φέρει αυτή η πληροφορία, ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ είχαν τρεξίματα. Κυριολεκτικά. Για την υγεία του Αντρέα, του κουμπάρου τους. Αυτή την αγωνία για τον Πέτρο Λαγούτη που τον υποδύεται είχε σύσσωμο και το Twitter που τον λατρεύει.

Ειδικά στην σκηνή που η κόρη του Δανάη λύγισε, ενώ μέχρι πρότινος δεν του είχε δείξει τα αληθινά της συναισθήματα. Πάντως το επεισόδιο έκλεισε λίγο πριν μάθουμε τα νέα από το χειρουργείο. Αυτά τα απότομα μοντάζ, αχ αυτά τα μοντάζ.

Η πιο ευχάριστη νότα ωστόσο του χθεσινού επεισοδίου ήταν το νέο ειδύλλιο που ξεκινά μεταξύ του εισαγγελέα Σταύρου και της εισαγγελέος Αγγελικής Ρούσσου.

Και όλα τα μεγάλα ρομάντζα ξεκινούν με κόντρες. Χθες όμως μάθαμε και το δικό της τραγικό παρελθόν που εξηγεί τον αψύ χαρακτήρα της, καθώς ο άντρας της είχε δολοφονηθεί και αυτός ο φόνος τη στιγμάτισε.

Μέχρι να παραδεχτούν οι δυο τους τι αισθάνονται ο ένας για τον άλλον (προς το παρόν ξέρουν τι σνακ αγαπά ο καθένας και ετοιμάζουν μεταξύ τους εκπλήξεις) θα περάσει αρκετό διάστημα. Πάντως έχει ενδιαφέρον επειδή ο Κίμων Κουρής και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι πραγματικό ζευγάρι και στη ζωή. Έχουν δηλαδή ήδη το αβαντάζ της χημείας.

Cute.