Eurovision: Το Twitter ανακάλυψε με ποιον Έλληνα ηθοποιό έμοιαζε η συμμετοχή της Μολδαβίας

Γεωργία Βλαχοπούλου
Eurovision: Το Twitter ανακάλυψε με ποιον Έλληνα ηθοποιό έμοιαζε η συμμετοχή της Μολδαβίας

Ο Α' Ημιτελικός της Eurovision ολοκληρώθηκε αλλά πολλοί αναρωτήθηκαν ποιον τους θύμιζε η συμμετοχή της Μολδαβίας. Η απάντηση ήρθε από το Twitter.

Ο διαγωνισμός της Eurovision επέστρεψε κι αυτή είναι η 67η φορά που συμβαίνει. Φέτος την διοργάνωση ανέλαβε η Αγγλία, αφού η Ουκρανία που ήταν η περσινή νικήτρια λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην οποία βρίσκεται δεν μπορούσε να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό.

Οι δύο χώρες, ωστόσο συνεργάστηκαν και έτσι η Eurovision για το 2023 γίνεται στο Liverpool. Το βράδυ της Τρίτης 9 Μαΐου έγινε ο Α' Ημιτελικός ενώ στον Β' Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου συμμετέχουν η Ελλάδα και η Κύπρος.

Οι χώρες που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό

Ο Α' Ημιτελικός τα είχε όλα - πιο δυναμικά τραγούδια, μπαλάντες, αντιπολεμικά μηνύματα, φαβορί και outsider. Στις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν η συμμετοχή της Σουηδίας με την Loreen που επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά από 11 χρόνια αλλά και η συμμετοχή της Φινλανδίας με τον Käärijä στο κλείσιμο της βραδιάς. Οι δύο αυτές χώρες σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι τα δύο μεγάλα φετινά φαβορί για να κερδίσουν τον διαγωνισμό.

Παρ' όλα αυτά οι 10 χώρες που κατάφεραν να προκριθούν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο 13 Μαΐου ήταν η Κροατία, η Μολδαβία, η Ελβετία, η Φινλανδία, η Τσεχία, το Ισραήλ, η Πορτογαλία, η Σουηδία, η Σερβία και η Νορβηγία.

https://www.instagram.com/p/CsCaCGdtXC-

Eurovision 2023: Δυσοίωνα τα προγνωστικά για τον Βίκτωρα Βερνίκο για την πρόκριση στον τελικό

Η ομοιότητα του τραγουδιστή της Μολδαβίας και τα σχόλια στο Twitter

Κατά την διάρκεια της Eurovision οι χρήστες του Twitter παρακολουθούσαν τις συμμετοχές των χωρών που συμμετείχαν στον Α' Ημιτελικό πολύ ενεργά σχολιάζοντας. Την προσοχή τους τράβηξε, ωστόσο η συμμετοχή της Μολδαβίας και ο Pasha Parfeni, ο οποίος τραγουδώντας για την δύναμη του ήλιου και του φεγγαριού, τους θύμισε έντονα έναν Έλληνα ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/CsCPKKngqlj

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Θανάση Ευθυμιάδη κι αν δούμε τα σχόλια στο Twitter μοιάζουν όντως σαν δίδυμα αδέρφια.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της Μολδαβίας δεν ήταν ο μοναδικός που θύμισε κάποιον Έλληνα στους χρήστες του Twitter. Η Loreen, το μεγάλο φαβορί για την φετινή 1η θέση με την Σουηδία, θύμισε σε αρκετούς την Πάολα. Μάλιστα, το fun fact της υπόθεσης είναι ότι η Loreen και ο Pasha Parfeni είχαν βρεθεί ξανά μαζί στον διαγωνισμό της Eurovision, το 2012.

Ο εναλλακτικός τρόπος ζωής του Θανάση Ευθυμιάδη

Η συμμετοχή της Μολδαβίας πέρα από την ομοιότητα του τραγουδιστή με τον Θανάση Ευθυμιάδη, «κούμπωσε» ακόμα περισσότερο με τον στίχο του τραγουδιού, ο οποίος αναφέρεται στον ήλιο και το φεγγάρι.

Ο γνωστός ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει μαζί με την γυναίκα του Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους, να έχουν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο ζωής, επιλέγοντας να έρθουν πιο κοντά με την φύση.

https://www.instagram.com/p/Cowy9pcoXsj

Έχουν επιλέξει, λοιπόν να ζουν 30χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας ενώ ο γνωστός ηθοποιός ασχολείται πλέον περισσότερο με το «ευ ζην», κάτι που φαίνεται και από τις δημοσιεύσεις του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CM9a_fGDl_G

Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε και ένα σχετικό βιβλίο με τον τίτλο «Μία όμορφη μέρα», στο οποίο εξιστορεί τον λόγο που τον οδήγησε να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ζωής ενώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα παρουσίασε και την εκπομπή «Ρίζες» στο Mega, η οποία ήταν ένα ντοκιμαντέρ το οποίο σκοπό είχε να προβάλλει την ελευθερία που νιώθει κάποιος όταν έρχεται σε επαφή με την φύση.

https://www.instagram.com/p/CO-2PrlDSfW