Η Καίτη Γαρμπή νοστάλγησε τη συμμετοχή της στην Εurovision και έκανε το πιο επικό #throwback post

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Καίτη Γαρμπή νοστάλγησε τη συμμετοχή της στην Εurovision και έκανε το πιο επικό #throwback post

H Kαίτη Γαρμπή είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό το 1993 και κατάφερε να κατακτήσει την 9η θέση.

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις πιο αγαπητές και καταξιωμένες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. H κριτής του J2US έχει συμπληρώσει περισσότερα από 30 χρόνια πορείας στον χώρο με αρκετά από τα τραγούδια της να έχουν γίνει viral, παραμένοντας επίκαιρα μέχρι και σήμερα.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 280 χιλιάδες followers. Η 61χρονη δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή της καθώς και στιγμές με τον Διονύση Σχοινά και τον γιο τους, Δημήτρη.

Το επικό Eurovision #throwback της Καίτης Γαρμπή

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2023 που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/05) η 61χρονη αναπόλησε τη δική της συμμετοχή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό το 1993 ερμηνεύοντας το κομμάτι «Ελλάδα χώρα του φωτός» με το οποίο κατέκτησε την 9η θέση. Την iconic εμφάνισή της απογείωσε το γαλάζιο maxi φόρεμα δια χειρός Celia Kritharioti.

garbi1.jpg

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η Καίτη Γαρμπή πριν λίγες ώρες ποζάρει μαζί με τον τότε παραγωγό και στενό της συνεργάτη Γιάννη Δουλάμη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια αποκάλυψε για το συγκεκριμένο φόρεμα: «Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Celia να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου».

Ποια Kate; Η Καίτη Γαρμπή έγινε η βασίλισσα του J2Us: Η Βανδή, η αποχώρηση και το Γιαννάκης

H throwback φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή και η νοσταλγία

Τον Ioύλιο του 2022 η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σε Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό, γαλάζιο φόρεμα και έγραψε: «Το Καιτάκι 48 κιλά».

garbi_throwback.png

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις αρχές της δεκαετίας του '90 την περίοδο που η τραγουδίστρια ήταν υποψήφια στην Eurovision με το τραγούδι «Ελλάδα του φωτός». H «Καίτη που αγαπούσες» σε πολύ μικρή σε ηλικία στο ξεκίνημα της καριέρας της, λάμπει μέσα στη γαλάζια δημιουργία και ποζάρει στον τότε φακό με αυτοπεποίθηση έμπειρου μοντέλου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το «Καιτάκι» παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, με φανατικό κοινό που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Πηγή κεντρικής: kaitigarbi