Οι μεγαλύτεροι fans του Δημήτρη Σχοινά είναι οι γονείς του - Η solo εμφάνιση & το look της Γαρμπή

Μαρία Ροδίτη
Οι μεγαλύτεροι fans του Δημήτρη Σχοινά είναι οι γονείς του - Η solo εμφάνιση & το look της Γαρμπή

Ο Δημήτρης Σχοινάς ξεκίνησε τις solo εμφανίσεις του σε bar restaurant των Βορείων Προαστίων και οι γονείς του, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς, ήταν εκεί για να τον καμαρώσουν. Η κοινή εμφάνιση στη σκηνή, το τραγούδι του Ρέμου και το λαμπερό look της Καιτούλας.

Η χθεσινή μέρα (28/12) ήταν ιδιαιτέρως σημαντική για την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά μιας και ο μοναχογιός τους, Δημήτρης, ξεκίνησε τις solo εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί των Βορείων Προαστίων. Οι περήφανοι γονείς ήταν εκεί για να καμαρώσουν τον 23χρονο, ο οποίος -μεταξύ άλλων- τραγούδησε και Αντώνη Ρέμο και συγκεκριμένα το τραγούδι «Τρέμω».

Βρέθηκε, όμως, επί σκηνής και με τη μητέρα του και τον πατέρα του, με τον Δημήτρη να παίζει μουσική και την Καίτη με τον Διονύση να τραγουδούν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Στην παρέα τους ήταν και η τραγουδίστρια, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Καίτη, Διονύσης και Δημήτρης… «Από ατόφιο χρυσάφι»

Από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (28/12) η Καίτη Γαρμπή προετοίμασε και προσκάλεσε το κοινό της, για να δουν όλοι μαζί τον γιο της, Δημήτρη Σχοινά, στη σκηνή του μαγαζιού. Εντυπωσιακή και κομψή, όπως πάντα, η τραγουδίστρια ανέβασε και ένα story με selfie γράφοντας χαρακτηριστικά: «Περιμένοντας το αστέρι μας!».

garmpi_gios1.jpg

Και αφού ο 23χρονος γιος της βγήκε on stage, η Καίτη και ο Διονύσης δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω του και να καμαρώνουν για το παιδί τους. Άλλωστε, η λατρεία τους για τον Δημήτρη είναι μεγάλη και οι 2 τραγουδιστές φροντίζουν να είναι πάντα στο πλευρό του.

Γι’ αυτό, μάλιστα, ανέβηκαν και στη σκηνή, με τον Δημήτρη Σχοινά να παίζει μουσική και την Καίτη με τον Διονύση να τραγουδούν το μεγάλο hit «Από ατόφιο χρυσάφι».

Και το πάρτι, βέβαια, συνεχίστηκε… με σύμπραξη μαμάς και γιου. Η Καιτούλα που αγαπούσες με τον μοναχογιό της έμειναν on stage με εκείνη να τραγουδά την επιτυχία της «Κιβωτός» και τον Δημήτρη να παίζει αρμόνιο με πάθος. Δεν θα μπορούσε πραγματικά να υπάρξει καλύτερη έναρξη για τις εμφανίσεις του Δημήτρη!

Το chic look της Καίτης Γαρμπή στην πρώτη solo εμφάνιση του γιου της

Πιο κομψή από ποτέ ήταν στη χθεσινή εμφάνισή της, στο πλευρό του γιου της, η Καίτη Γαρμπή. Η 61χρονη τραγουδίστρια επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο κοστούμι με παντελόνι και σακάκι σε φαρδιά γραμμή, που αναδείκνυαν τη σιλουέτα της, ενώ το top με μοβ παγιέτα είχε την glam και… χριστουγεννιάτικη διάθεση που αρμόζει στην εποχή.

Τα μαλλιά της έκανε χαλαρές μπούκλες με έντονη χωρίστρα στο πλάι – χτένισμα που επιλέγει συχνά και στις εμφανίσεις της στο J2US-, ενώ τη διαφορά στο μακιγιάζ της έκανε το μαύρο eyeliner, που τόνιζε τα γαλάζια μάτια της.