H Noa Kirel είναι το νέο φαβορί της Eurovision και το life story της κρύβει ένα μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου
H Noa Kirel είναι το νέο φαβορί της Eurovision και το life story της κρύβει ένα μυστικό

Η τραγουδίστρια του Ισραήλ Noa Kirel μετά τον πρώτο ημιτελικό ανέβηκε στην προτίμηση των euro fans, έγινε ξαφνικά δυνατό φαβορί και ακόμη και το ελληνικό κοινό της Eurovision έδωσε στην Noa Kirel ψήφο εμπιστοσύνη για τον τελικό του Σαββάτου με το τραγούδι «Unicorn». 

Η φράση «χάλια μαύρα» γράφτηκε αρκετά στα ελληνικά social media μετά την προβολή του Α' ημιτελικού της Eurovision. Επαναλαμβανόμενα μουσικά μοτίβο και αρκετές κιτς εμφανίσεις με μόνο 3 εξαιρέσεις.

Η εμφάνιση της Loreen από τη Σουηδία που είναι το μεγάλο φετινό φαβορί, το ωραίο τραγούδι της Φινλανδίας και η οn stage έκπληξη του Ισραήλ με την Noa Kirel ήταν οι μόνες στιγμές που αξίζουν αναφοράς.

Η Kirel που μετρά ήδη 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει ένα πολύ ενδιαφέρον life story και ήδη έχει εντυπωσιάσει το κοινό του Twitter στην Ελλάδα. Κάποιοι τόλμησαν να την αποκαλέσουν και ως την Ισραηλινή Ελένη Φουρέιρα. Δεν είναι, αλλά έχουν πέσει κοντά στην εκτίμηση. Μάλλον την Ουκρανή Ρουσλάνα μας θύμισε με τον χορό της.

https://www.instagram.com/p/CsBg27usl9K

Το πρόβλημα υγείας και η θητεία στον στρατό

H Noa Kirel είναι ηθοποιός, χορεύτρια, τραγουδίστρια και αρκετά προβεβλημένη καλλιτέχνης στη χώρα της παρά τα 22 της χρόνια. Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας με εταιρεία υαλικών και επειδή επιτρέπεται στις γυναίκες στο Ισραήλ να υπηρετούν στον στρατό, η Νoa έκανε κανονικά τη θητεία της για δύο χρόνια, λέγοντας τότε ότι το θεώρησε ύψιστη υποχρέωσή της στην πατρίδα της. Διακρίθηκε μάλιστα και στην μπάντα του στρατού.

https://www.instagram.com/p/CAfPo0iATBa

Η τραγουδίστρια έχει επίσης ένα ενδιαφέρον life story εκτός από αυτό. Γεννήθηκε με ένα νεφρό και τα πρώτα χρόνια της ζωής της χρειάστηκε να νοσηλευτεί αρκετές φορές.

https://www.instagram.com/p/BjW4LTjF6Nt

Ο πατέρας της θέλησε να βαπτιστεί ως Νοya αλλά ένας ραββίνος τον παρότρυνε να το αλλάξει σε Noa (για να θυμίζει τον Νώε). Και οι δύο γονείς της τραγουδίστριας την ενθάρρυναν παρά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε να ακολουθήσει τα όνειρά της.

https://www.instagram.com/p/CDHFQB8pYpC

Η χθεσινοβραδινή εμφάνισή της στο Λίβερπουλ στον Α' ημιτελικό ενθουσίασε του φανς σε όλη την Ευρώπη και το ελληνικό Twitter.

Σε κάποιους θύμισε την Ελένη Φουρέιρα και την δική της συμμετοχή με το Fuego σε άλλους την ομοιότητα με την Irina Shayk.

https://www.instagram.com/p/CisjbefLc7t

Το θέμα είναι πως σε λίγες μόνο ώρες τα γραφεία στοιχημάτων την ανέβασαν στην 6η θέση για τον τελικό του Σαββάτου. Και μπορεί να κάνει την έκπληξη.