Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears και οι φήμες για την κρίση στον γάμο της

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Britney Spears και οι φήμες για την κρίση στον γάμο της
2019 Invision

Η Britney Spears φέρεται να περνά μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής της.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι τους τελευταίους μήνες η Britney Spears. Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά τη λήξη της υποχρεωτικής της κηδεμονίας και του λαμπερού γάμου της η τραγουδίστρια θα έπρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει στην περίπτωση της pop star αφού όπως φαίνεται αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τον περίγυρο αλλά και τον σύζυγό της, Sam Asghari.

H Britney Spears δεν είναι στα καλύτερά της

Πριν λίγα 24ωρα το ΤΜΖ έδωσε στη δημοσιότητα ένα trailer από το αφιέρωμα που ετοίμασε για τη ζωή της με τίτλο «TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom».

Oι εκατομμύρια fans της 41χρονης θα δουν αποκλειστικά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της τη ζωή με τον σύζυγό της. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται φυσικά οι σχέσεις της τραγουδίστριας με την οικογένειά της οι οποίες παραμένουν τεταμένες.

«Η Britney Spears μπορεί να είναι ελεύθερη εδώ και ενάμιση χρόνο, από όταν τελείωσε η υποχρεωτική της κηδεμονία, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στη ζωή της», ακούγεται να λέει ο αφηγητής στο trailer.

Στο video διάρκειας 30 δευτερολέπτων που κυκλοφόρησε στο Youtube ο διευθυντής του ΤΜΖ, Fabian Garcia ισχυρίζεται ότι ο γάμος της Spears με τον Sam Asghari αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα».

Σύμφωνα με την περιγραφή το αφιέρωμα θα φέρει στην επιφάνεια τις ανησυχίες των πιο κοντινών ανθρώπων της pop star, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια αποτελεί κίνδυνο τόσο για τους άλλους, όσο για τον εαυτό της.

https://www.instagram.com/p/CmnAq8wvocv

Ο εκτελεστικός παραγωγός του ΤΜΖ, Charles Latibeaudiere, καθώς κι ένας από τους παρουσιαστές του αφιερώματος ισχυρίζονται πως στο παρελθόν, είχαν τονίσει στα κοντινά πρόσωπα της σταρ να κρατούν τα μαχαίρια μακριά της, φοβούμενοι για τυχόν ατυχήματα.

Η Britney Spears βγάζει νέο αλλόκοτο βίντεο και δεν ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχήσουμε ή να γελάσουμε

Το στενό περιβάλλον της Spears αναφέρει πως αν υπάρχει κάτι που μπορεί να τη «σώσει» είναι η επιστροφή της στο τραγούδι.

Η Britney Spears έγινε «πυρ και μανία»- Τι συνέβη

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο ΤΜΖ πως η διάσημη καλλιτέχνης και ο σύζυγός της, Sam Asghari εμφανίστηκαν με έναν σωματοφύλακα στο εστιατόριο JOEY στο Woodland Hills, το οποίο ήταν γεμάτο με κόσμο, οι οποίοι την αναγνώρισαν αμέσως.

Οι θαμώνες απαθανάτισαν την pop star με τα κινητά τους τηλέφωνα εν αγνοία της, γεγονός που έκανε την Spears έξαλλη. Η 41χρονη τσαντίστηκε και τα πράγματα πήραν γρήγορα ακραία τροπή, με τον σύζυγό της να αποχωρεί από το εστιατόριο.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η Britney έγινε «μανιακή», φωνάζοντας και λέγοντας ασυναρτησίες. Ο Sam Asghari φέρεται να σηκώθηκε απότομα και να αποχώρησε από το σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα η τραγουδίστρια σηκώθηκε και έφυγε από το εστιατόριο με τον σωματοφύλακά της, ο οποίος σύντομα επέστρεψε για να πληρώσει τον λογαριασμό. Στο βίντεο που εξασφάλισε το TMZ η Βρετανίδα καλλιτέχνης κάθεται μόνη στο τραπέζι και μιλά.

Πηγή κεντρικής: apimages.com