Μαριάννα Τουμασάτου: To casual look στην έξοδο για ψώνια και το «δώρο» της Κατερίνας Γκαγκάκη

Μαριάννα Τουμασάτου: To casual look στην έξοδο για ψώνια και το «δώρο» της Κατερίνας Γκαγκάκη

Η Μαριάννα Τουμασάτου απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» ενώ είχαμε τη χαρά να την απολαύσουμε και στην τελευταία σεζόν του «Έτερος Εγώ».

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο της υποκριτικής. Η 55χρονη φημίζεται για την ειλικρίνεια, το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της ενώ όσοι την παρακολουθούν στα social media ξέρουν καλά πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

H makeup free βόλτα της Μαριάννας Τουμασάτου για ψώνια

Πριν λίγες ώρες η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης απόλαυσε το μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Η γνωστή καλλιτέχνης επισκέφθηκε κατάστημα υποδημάτων με το οποίο συνεργάζεται για να δει όλες τις νέες τάσεις παπουτσιών και να εμπλουτίσει την γκαρνταρόμπα της με τα ωραιότερα σχέδια της σεζόν. Η 55χρονη δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο τη βλέπουμε να διαλέγει παπούτσια άκρως ευδιάθετη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το «δώρο» της Κατερίνας Γκαγκάκη

Λίγες ώρες αργότερα η Μαριάννα Τουμασάτου δέχθηκε το πιο απρόσμενο και γλυκό δώρο από την Κατερίνα Γκαγκάκη. Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η ηθοποιός «υποκλίθηκε» στην ομορφιά της γάτας, την οποία η καλή της φίλη προσφέρθηκε να της χαρίσει.

dwro_toumasatou.jpg

«Δικό σου», έγραψε η Κατερίνα Γκαγκάκη και η 55χρονη ηθοποιός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις εντυπωσιακές αλλαγές που έκανε φέτος η ηθοποιός στα μαλλιά της, πάντα με τη βοήθεια του αγαπημένου της κομμωτή.

Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τη μητρότητα, μίλησε πριν λίγους μήνες η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή Breakfast@Star.

«Οι καινούργιες μαμάδες πιστεύω ότι είμαστε πιο εξελιγμένα μοντέλα. Το θέμα δεν είναι μόνο πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τις κόρες, αλλά και το πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τους γιους, δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας».

Για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, η ηθοποιός δήλωσε «Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή κρίση. Είμαι κατά της συμβουλής, το συζητώ μαζί του για να είμαι πιο σωστή (σ.σ. για ρόλο). Όπως συζητά κι αυτός μαζί μου».

Για τη σχέση της με τον χρόνο η Μαριάννα Τουμασάτου τόνισε: «Θέλω να περνά ο χρόνος να μεγαλώσω κι αν γίνει να γεράσω. Δεν μπορώ να κάνω photoshop, είμαι ανίκανη να γράψω δύο λόγια κάτω από ένα post. Με τις αισθητικές επεμβάσεις αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά, επίσης δεν μου πέφτει λόγος. Δεν παίρνω εγώ τη νάρκωση. Αυτός που το επιλέγει και το έχει προτιμήσει, κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα».

Πηγή κεντρικής: mariannatoumasatou