Η 12χρονη κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου «χορεύει χιπ χοπ, ακούει ραπ (και ευτυχώς όχι τραπ)»

Η 12χρονη κόρη της Μαριάννας Τουμασάτου «χορεύει χιπ χοπ, ακούει ραπ (και ευτυχώς όχι τραπ)»
Instagram

Ο αυστηρός κανόνας για το internet, η τεράστια αγάπη για τη μουσική & η Ελένη Φουρέιρα. 

Αγαπημένο παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, η Μαριάννα Τουμασάτου έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές που έγραψαν ιστορία. Από το «Λόγω Τιμής» και το «Τμήμα Ηθών» μέχρι το «Cheek to Cheek» και τη «Νταντά για όλες τις δουλειές».

Η 55χρονη σήμερα ηθοποιός, που δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει στη μικρή οθόνη και που η «Βέρα στο δεξί» ήταν ένας ρόλος που έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή της καθώς εκεί ερωτεύτηκε τον σύζυγό της, σήμερα συμμετέχει στον νέο κύκλο της σειράς «Έτερος Εγώ». Και αν κρίνουμε από την τύχη που φέρνει σε κάθε σίριαλ που συμμετέχει (κατά τα λεγόμενα των συναδέλφων της) τότε είμαστε σίγουροι για την επιτυχία που θα σημειώσει ο ρόλος της και στην επιτυχημένη σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια.

https://www.instagram.com/p/Cnp7GN2N7_B

Ένας έρωτας που κατέληξε με βέρα στο δεξί

Στην προσωπική της ζωή τώρα και η Μαριάννα βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Αλέξανδρου Σταύρου με τον οποίο αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ένα ζευγάρι που προστατεύει την ιδιωτική του ζωή και που απόλυτη προτεραιότητα για εκείνους είναι το παιδί τους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου με την αλλαγή στα μαλλιά της θυμίζει 20χρονη

Εκείνη έντονη, πολυπράγμων, παρούσα σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα και τους αγώνες που την αφορούν, ως γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη. Μιλά πάντα, έχει άποψη και είναι εκείνος ο «χείμαρρος» λογικής, με μία δόση σχεδόν εφηβικού ρομαντισμού επαναστατικότητας. Εκείνος πολύ διακριτικότερος, χαμηλού προφίλ και ήπιων τόνων, σπάνια μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες αν δεν πρόκειται για καθαρά επαγγελματικούς λόγους.

Η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου γνωρίστηκαν πριν από τη σειρά του Mega «Βέρα στο Δεξί» καθώς είχαν παίξει ξανά μαζί σε σίριαλ, όμως στην iconic σειρά της Έλενας Ακρίτα έμελλε να ερωτευτούν.

toumasatou-stavrou-5701.jpg

Η «Ρεγγίνα» και ο «Στράτος» παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2010 και με θρησκευτικό το 2013. Και οι δύο γάμοι πραγματοποιήθηκαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με κουμπάρες την Έλενα Ακρίτα και την Υρώ Λούπη.

Σπάνιο στιγμιότυπο από τον πολιτικό γάμο τους μοιράστηκε χρόνια μετά, η Έλενα Ακρίτα στο προφίλ της στο Instagram

Χαμογελαστή, με λευκό midi φόρεμα η Μαριάννα Τουμασάτου ήταν ευτυχισμένη και αυτό έβγαινε προς τα έξω. Εξίσου ερωτευμένος και ο Αλέξανδρος Σταύρου, αφήνει την ευτυχία να αντικατοπτριστεί στο βλέμμα του, χαμογελώντας- όπως πάντα- πιο διακριτικά.

18 χρόνια μετά τη «Βέρα στο δεξί» η Μαριάννα Τουμασάτου και η Υρώ Λούπη παραμένουν φίλες κολλητές

Η κόρη τους, Χρυσηίδα Σταύρου

Τον Ιανουάριο του 2011 ήρθε στον κόσμο η μοναχοκόρη τους, Παναγιώτα- Χρυσηίδα, που έγινε μάλιστα και παρανυφάκι στον θρησκευτικό γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/ChT3CRwIoW2

Η Μαριάννα Τουμασάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ», μίλησε για την κόρη της την οποία κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τονίζοντας πως θέλει να είναι ευτυχισμένη με ό,τι και αν επιλέξει να κάνει στο μέλλον.

Ερωτηθείσα για το πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη της τής έλεγε ότι θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της, η ηθοποιός απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνει, αλλά δεν έχω καμία άποψη στο τι την κάνει ευτυχισμένη. Ότι την κάνει ευτυχισμένη, αυτό να ακολουθήσει. Δεν με νοιάζει αν βγάλει πολλά λεφτά ή γίνει πυρηνικός επιστήμων, αλλά να πέφτει το βράδυ στο κρεβάτι της, να χαμογελά και να ονειρεύεται».

Σε αντίθεση με τη Μαριάννα που ήταν ένα ζωηρό παιδί, η Χρυσηίδα είναι ένα «εύκολο» παιδάκι κατά τα λεγόμενα της ηθοποιού. Το κοριτσάκι, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τα γενέθλιά της και έγινε 12 ετών, εμφανισιακά μοιάζει και στους δύο ηθοποιούς ενώ η προσωπικότητά της είναι πιο πολύ «Σταύρου».

«Είναι κι εκείνη ισχυρογνώμων όπως εγώ, αλλά σε καλύτερη εκδοχή από εμένα», είχε παραδεχθεί πριν από λίγα χρόνια στη Φαίη Σκορδά η περήφανη μαμά.

«Η κόρη μου χορεύει χιπ χοπ, ακούει ραπ, ευτυχώς όχι τραπ»

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της την Παρασκευή (3/2) στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε μεταξύ άλλων για την κόρη της αποκαλύπτοντας τη μεγάλη αγάπη της μικρής για τη μουσική αλλά και τον ηλικιακό περιορισμό που έχει βάλει στις μηχανές αναζήτησης στο ίντερνετ.

«Ξέρεις εσύ»: Οι υπέροχες φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου με τη «μαμά της», Μαριάννα Τουμασάτου

Επιπλέον, η ηθοποιός αποκάλυψε πως η Χρυσηίδα είναι ένα παιδί που «ακολουθεί πολύ καλά την ηλικία της» και που δεν βιάζεται να μεγαλώσει. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η κόρη μου χορεύει χιπ χοπ, ακούει ραπ, ευτυχώς όχι τραπ και κάνει όσα κάνει ένα κορίτσι της ηλικίας του που δεν βιάζεται να μεγαλώσει».

Οι φανς της ηθοποιού θυμήθηκαν πως και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε ειπωθεί πως η μικρή λατρεύει τον χορό και τη μουσική. Ήταν το 2018 όταν η Μαριάννα είχε πει πως η κόρη της έχει αδυναμία στην Ελένη Φουρέιρα με αφορμή τη συμμετοχή της τραγουδίστριας τότε στη Eurovision.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της μικρής με αφορμή τα γενέθλιά της τα οποία και γιόρτασε πριν από έναν μήνα

Η εξομολόγηση για τον Αλέξανδρο Σταύρου – «Όταν γνωριστήκαμε, ξέραμε ότι θα κάνουμε οικογένεια»

Στην ίδια συνέντευξη στην ΕΡΤ, η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον άντρα της ζωής της και την απόφασή τους να κάνουν οικογένεια:

«Όταν γνωριστήκαμε και αγαπηθήκαμε με τον Αλέξανδρο, ξέραμε ότι θα κάνουμε οικογένεια. Πριν τον Αλέξανδρο, όταν ήμουν μόνη μου σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Πιο πριν δεν ήθελα. Όταν ήμουν με τον Αλέξανδρο σκεφτόμουν ότι ήθελα το δικό μας παιδί. Το ήθελα πολύ. Δεν φοβήθηκα μη τρομάξει, ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτό. Όταν ήμασταν μαζί και συζητάγαμε το αύριο, ήταν και το παιδί μέσα. Ήρθε από μόνο του, πολύ γλυκό. Ήταν ένας άνθρωπος που ήθελα να κάνω παιδί μαζί του και ευτυχώς έχω μαζί του».