Πρεμιέρα «Έτερος Εγώ»: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάννας Τουμασάτου και το νέο hair look

Πρεμιέρα «Έτερος Εγώ»: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάννας Τουμασάτου και το νέο hair look

Η 55χρονη ηθοποιός υιοθέτησε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για το 2023.

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;» και σε λίγες ώρες θα την απολαύσουμε στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του «Έτερος Εγώ».

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη δημοφιλή σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια, η ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και εξήγησε μεταξύ άλλων, τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε να διδάξει υποκριτική.

«Στο Θέατρο Τέχνης μου είπαν πως δεν κάνω για το θέατρο. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχω πει όχι στο να διδάξω. Έχω κάνει δύο σεμινάριο και αυτό για την τηλεόραση. Γιατί δεν θέλω να χειριστώ λάθος την ψυχή ενός παιδιού, όπως χειρίστηκε τη δική μου ο Λαζάνης. Θεωρούσαμε ότι ήταν φυσιολογικό τότε, να μας πετάει το τασάκι», δήλωσε χαρακτηριστικά η 55χρονη.

https://www.instagram.com/p/Cnp7GN2N7_B

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να θυμάμαι πώς μου φέρθηκαν στο Θέατρο Τέχνης. Θυμάμαι που μας έλεγαν λοκατζήδες, γιατί ανοίγαμε τα παράθυρα, σκουπίζαμε. Όλα αυτά σε μια τρυφερή ηλικία της μετεφηβείας που αισθάνεσαι την τέχνη με έναν ιδιαίτερο τρόπο».

H Μαριάννα Τουμασάτου μόλις απέκτησε το μεγαλύτερο hair trend

O γνωστός κομμωτής-μακιγιέρ Ιωάννης Μιχαλέλης μας αποκάλυψε πριν από λίγες ώρες το νέο look της Μαριάννας Τουμασάτου. Η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης υιοθέτησε το shadow roots, μια από τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά για φέτος.

Πρόκειται για μια συγκεκριμένη τεχνική βαφής της ρίζας η οποία συνδυάζεται με balayage ή ανταύγειες. Το όνομά της προήλθε από το εφέ σκιάς που δημιουργείται στη ρίζα των μαλλιών.

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτεται σε μια απόλυτα ειλικρινή συνέντευξη και εμείς την καμαρώνουμε

Η δημοφιλής ηθοποιός είναι φέτος πιο ξανθιά από ποτέ και έχει αποκτήσει ένα καρέ κούρεμα το οποίο αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Χαμογελαστή και με φυσικό μακιγιάζ η ηθοποιός πόζαρε στο πλευρό του κομμωτή της και τα αποθεωτικά σχόλια για το νέο look της έπεσαν σαν βροχή.

https://www.instagram.com/p/CoiAe22LelG

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις εντυπωσιακές αλλαγές που έκανε φέτος η ηθοποιός στα μαλλιά της, πάντα με τη βοήθεια του αγαπημένου της κομμωτή.

Πριν από λίγο καιρό η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο Queen.gr και στη Κατερίνα Μπούσιου για τη θέση της γυναίκας σήμερα σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο. Για τον ρατσισμό, τον σεξισμό, για τις ευκαιρίες και τους δύσκολους ρόλους, αλλά και τις νέες γενιές που δεν πρέπει να μεγαλώσουν με το στίγμα του φόβου.

«Η πολιτική είναι ένα πράγμα που με αφορά»

Για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και τη μητρότητα, μίλησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή Breakfast@Star την Παρασκευή (2/12).

«Οι καινούργιες μαμάδες πιστεύω ότι είμαστε πιο εξελιγμένα μοντέλα. Το θέμα δεν είναι μόνο πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τις κόρες, αλλά και το πώς μεγαλώνουν οι μαμάδες τους γιους, δεν μας ανήκουν τα παιδιά μας».

Για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι ένας άνθρωπος με πολύ καλή κρίση. Είμαι κατά της συμβουλής, το συζητώ μαζί του για να είμαι πιο σωστή (σ.σ. για ρόλο). Όπως συζητά κι αυτός μαζί μου».

Για τη σχέση της με τον χρόνο τόνισε: «Θέλω να περνά ο χρόνος να μεγαλώσω κι αν γίνει να γεράσω. Δεν μπορώ να κάνω photoshop, είμαι ανίκανη να γράψω δύο λόγια κάτω από ένα post. Με τις αισθητικές επεμβάσεις αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά, επίσης δεν μου πέφτει λόγος. Δεν παίρνω εγώ τη νάρκωση. Αυτός που το επιλέγει και το έχει προτιμήσει, κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα».

Πηγή κεντρικής: michalelis_ioannis