Rihanna: Οι πόζες με τακούνια και φουσκωμένη κοιλιά απέδειξαν ποια είναι η sexy mama του Hollywood

Τσακιρίδου Χριστίνα
Rihanna: Οι πόζες με τακούνια και φουσκωμένη κοιλιά απέδειξαν ποια είναι η sexy mama του Hollywood
Invision

Μπορεί η Rihanna να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αυτό ωστόσο δεν αποτελεί «φρένο» για τις sexy εμφανίσεις της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Rihanna και ο σύντροφός της, A$AP Rocky οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς. Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κάθε της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά, μονοπωλεί τα φωτογραφικά φλας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί τον Μάιο του 2022 και πριν λίγα 24ωρα αποκάλυψαν το όνομα που θα του χαρίσουν. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα της Daily Mail, το ζευγάρι ονόμασε το παιδί του RZA Athelston Mayers. Ο μικρούλης φέρεται να πήρε το όνομά του από τον παραγωγό και ράπερ RZA, τον ηγέτη της Wu-Tang Clan.

H Rihanna ποζάρει με ψηλοτάκουνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη

Πριν λίγα 24ωρα η pop star από τα Barbados φωτογραφήθηκε με μαύρα, εφαρμοστά εσώρουχα για τη νέα καμπάνια του brand της και η φουσκωμένη της κοιλίτσα βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω η Rihanna ποζάρει κάνοντας χορευτικές κινήσεις πάνω σε ψηλοτάκουνα ενώ σε άλλες λήψεις είναι χαμογελαστή και με sexy διάθεση.

https://www.instagram.com/p/CsHFOWyJJNa

Οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν περισσότερα από 6 εκατομμύρια likes και τα σχόλια από τους fans της ήταν αποθεωτικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως η 35χρονη κατάφερε να γίνει ξανά viral για την αυτοπεποίθηση και το σεξαπίλ της.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις φορές που η Rihanna πόζαρε με φουσκωμένη κοιλιά και ψηλοτάκουνα παπούτσια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Access Hollywood η 35χρονη ανέφερε για τη μητρότητα: «Η αρχή μοιάζει δύσκολη. Είναι άγριο, τρομερό σαν κόλαση. Είναι τρελό, τον κοιτάς και είναι δικός σου, αλλά είναι ένας ξένος και νέος, και τον μαθαίνεις όπως σε μαθαίνει κι εκείνος και παράλληλα μαθαίνει τον κόσμο. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία».

Οι ωραιότερες φωτογραφίες της Rihanna με τον γιο της και η αποκάλυψη του ονόματός του

Και συμπλήρωσε: «Το να τον κοιτάς στα μάτια… Ω Θεέ μου, όταν με κοιτάζει στα μάτια μου είνaι όλη μου η ψυχή, δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει κρύο ή ζέστη. Είναι σαν να πέφτω, είναι καταπληκτικό».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

H Rihanna ήταν φέτος η απόλυτη πρωταγωνίστρια του Super Bowl με την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της να συνοδεύεται από μια τεράστια έκπληξη. Η pop star ανέβηκε στη σκηνή με total red look και αποκάλυψε ότι διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, A$AP Rocky δεν σταμάτησε να την καμαρώνει κατά τη διάρκεια του act της. Τη στιγμή που η τραγουδίστρια άφησε να φανεί η κοιλιά της, ο ράπερ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και όπως φαίνεται στα videos που κυκλοφόρησαν χαμογελά και χειροκροτά την αγαπημένη του.

Οι διάσημοι καλλιτέχνες μετρούν ήδη αντίστροφα για τον ερχομό του νέου μέλους που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. Τον περασμένο Δεκέμβριο η Rihanna δημοσίευσε ένα video στο TikTok και μας έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπο του μωρού της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com