Η Rihanna τραγούδησε ζωντανά στα βραβεία Όσκαρ και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Πατούλια Κατερίνα
Η Rihanna τραγούδησε ζωντανά στα βραβεία Όσκαρ και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Η 35χρονη Rihanna άφησε πίσω το SuperBowl και την κριτική που δέχτηκε για το playback και τραγούδησε ολοζώντανα στο Όσκαρ 2023 το Lift Me Up.

Τους μάγεψε όλους. Η Rihanna σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της, ξεκίνησε από το σαμπανιζέ χαλί να κάνει τους πάντες να κολλάνε μαζί της, με το ρούχο που επέλεξε το οποίο είχε διαφάνεια, δια χειρός Alaïa και επέτρεπε στους fans να θαυμάζουν την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Τους μάγεψε όλους η εγκυμονούσα Rihanna

Και μπορεί στο Super Bowl να δέχτηκε κριτική για το lip singing και το play back, στα Όσκαρ όμως η RiRi έβαλε άλλαξε ρούχα, ανέβηκε στη σκηνή και μάγεψε τους πάντες με την αισθαντική φωνή της, ερμηνεύοντας το Lift Me Up, το τραγούδι από την ταινία Black PantherQ Wakanda Forever, το οποίο θα ήθελε πολύ να της χαρίσει και το πρώτο της Όσκαρ.

Το Lift Me Up ήταν το πρώτο single της Rihana μετά από πολλά χρόνια και η στιγμή αυτή ήταν ξεχωριστή, έτσι κι αλλιώς, δεδομένης της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Τελικά το Όσκαρ δεν ήρθε αλλά who cares, μιας και η mom to be ζει τη χρονιά της ζωής της κι ετοιμάζεται πια να υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της. Στις 5 Μαρτίου η Rihanna είχε ξαφνιάσει τους πάντες, όταν είχε παραδεχτεί ο γιος της κατάλαβε μόλις ότι η μαμά του θα πάει με το αδερφάκι του στα Όακαρ κι όχι με τον ίδιο.

Η Rihanna δεν θυμάται τίποτα από τη ζωή της πριν γίνει μητέρα: «Εκείνος είναι τα πάντα»

Για τους πρώτους μήνες ως νέα μαμά, η Rihanna παραδέχτηκε το αυτονόητο, πως η ζωή πριν τον γιο της είναι κάτι που δεν θυμάται πια:

«Εκείνος είναι τα πάντα, δεν θυμάσαι τίποτα από τη ζωή πριν, αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα, προσπαθείς να θυμηθείς και υπάρχουν φωτογραφίες της ζωής μου αλλά αυτό το αίσθημα, τα πράγματα που απολαμβάνεις, τα πάντα, απλά δεν τα θυμάσαι γιατί δεν σου επιτρέπεις να πας εκεί πνευματικά, γιατί απλά δεν έχει σημασία πια», τονίζει η τραγουδίστρια που εξηγεί πως ο τοκετός ήταν υπέροχος αλλά η στιγμή την άλλαξε για πάντα:

«Από ένας άνθρωπος έγινα δύο. Μπαίνεις στο νοσοκομείο ως ζευγάρι και φεύγεις ως οικογένεια των τριών και αυτές οι πρώτες μέρες είναι τρελές, δεν κοιμάσαι, καθόλου, ακόμα κι αν θέλεις να κοιμηθείς.

Ήρθαμε στο σπίτι και τα χάσαμε ήμασταν γονείς με ένα μωρό, σαν ζόμπι κυρίως και έχεις τόσα συναισθήματα και γίνεσαι παρανοϊκός. Σκέφτεσαι πως όλοι αυτοί οι γιατροί και οι νοσοκόμες σε άφησαν να πας σπίτι με ένα μωρό, με μια καινούργια ζωή. Είναι σαν να είσαι εκτός λειτουργίας, αυτό είναι, έχεις τόση χαρά ακόμα κι όταν προλαβαίνεις να κάνεις ένα ντους, θυμάμαι που στην αρχή τον έβαζα στο κρεβατάκι μέσα στο μπάνιο και σκούπιζα τους υδρατμούς για να βλέπω ότι είναι καλά. Τα πρωινά είναι τα αγαπημένα μου, όταν ξυπνάει, με το προσωπάκι του, το να τον βλέπω άλλαξε τα πάντα», τόνισε η Rihanna πρόσφατα στη Vogue.