Τελικά η Rihanna αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ή μήπως μας τρολάρει (ξανά);

Μαρία Ροδίτη
Τελικά η Rihanna αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ή μήπως μας τρολάρει (ξανά);

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Η έξοδος της Rihanna με τον A$AP Rocky, οι διαφωνίες των θαυμαστών της και το φύλο του μωρού.

Για δεύτερη φορά μαμά ετοιμάζεται να γίνει σε μερικούς μήνες η Rihanna, χαρίζοντας αδερφάκι στον 11 μηνών γλυκύτατο γιο της. Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη on stage στο Super Bowl, όπου εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ακόμα κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το φύλο του μωρού.

https://www.instagram.com/p/CotESMHvkjC

Η ίδια και ο σύντροφός της, A$AP Rocky, δεν έχουν κάνει καμία δήλωση επ’ αυτού, όμως φαίνεται πως μια πρόσφατη έξοδός τους για ψώνια σε βρεφικά είδη, αποκάλυψε το μυστικό τους. Ή μήπως όχι;

Η Rihanna τραγούδησε ζωντανά στα βραβεία Όσκαρ και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Μήπως η Rihanna περιμένει κοριτσάκι;

Rihanna και A$AP Rocky βρέθηκαν την Τετάρτη (12/4) για ψώνια στο Los Angeles και εκεί φανατικοί θαυμαστές τους παρατήρησαν τι ακριβώς κοιτούσε το ζευγάρι με σκοπό να ψωνίσει. Οι δυο τους, λοιπόν, επισκέφθηκαν κατάστημα με βρεφικά ρούχα, με τη Rihanna να κοιτάζει παστέλ ροζ πλεκτό φορμάκι, με αποτέλεσμα οι fans που ήταν παρόντες να είναι βέβαιοι ότι η 35χρονη star περιμένει κοριτσάκι. Δες ΕΔΩ τη φωτογραφία.

Η επιθυμία των περισσότερων fans της Rihanna στο Twitter, μάλιστα, είναι αυτή: θέλουν η αγαπημένη τους star να κάνει κοριτσάκι.

Άλλο, βέβαια, το τι θέλουν οι θαυμαστές και άλλο τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Γιατί βρέθηκαν και αυτοί οι fans που είπαν την πιο σωστή κουβέντα, ότι δηλαδή και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της η Rihanna κοιτούσε στα μαγαζιά ροζ ρούχα, αλλά τελικά περίμενε αγοράκι. «Έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την προηγούμενη φορά και είχε αγόρι», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Μας τρολάρει κανονικά». Άλλος σχολίασε: «Δεν πέφτουμε ξανά».

Η αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της Rihanna στο Super Bowl

Τον περασμένο Μάιο η Rihanna γέννησε το πρώτο της παιδί και πολύ γρήγορα αποφάσισε να μεγαλώσει την οικογένειά της με τον A$AP Rocky. Στο Super Bowl του Φεβρουαρίου, λοιπόν, η 35χρονη star εμφανίστηκε on stage φορώντας κόκκινη ολόσωμη φόρμα το φερμουάρ της οποίας άφησε ανοιχτό, ώστε να φανεί το κορμάκι που φορούσε από μέσα και κατ’ επέκταση η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Με αυτόν τον τρόπο, η Rihanna θέλησε να αποκαλύψει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία και επιβεβαίωσε λίγο αργότερα στο People εκπρόσωπός της.

Chiefs Eagles Super Bowl Football

AP Photo/Adam Hunger

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Όταν, μάλιστα, οι δημοσιογράφοι την είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε μια εβδομάδα πριν το Super Bowl, αν θα πρέπει να περιμένουμε εκπλήξεις στο show της, η ίδια είχε απαντήσει πονηρά πως σκέφτεται να φέρει κάποιον μαζί της στη σκηνή. Και τελικά… τον/την έφερε!