Η φυγή είναι η μόνη λύση στον Σασμό: Η Βασιλική αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κρήτη 

Κατερίνα Μπούσιου
Η φυγή είναι η μόνη λύση στον Σασμό: Η Βασιλική αποφασίζει να εγκαταλείψει την Κρήτη 
George Xantinakis

Ο Αντώνης υποψιάζεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Μαθιό και τον χωρισμό του με τη Βασιλική και ο Σασμός μπαίνει πια στην τελική του φάση. 

Η επόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη για δύο σειρές της μυθοπλασίας, τη Γη της ελιάς αλλά και τον Σασμό με εξελίξεις σημαντικές και επεισόδια γεμάτα δράση και αποκαλύψεις.

Στην δεύτερη περίπτωση θα έχουμε εξομολογήσεις αλλά και οριακά παρακινδυνευμένες αποφάσεις. Τις επόμενες ημέρες δεν θα ήθελες ποτέ να βιώσεις όσα θα περάσει η Βασιλική. Και θα παραξενευτείς με τις ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρει. Προς το παρόν έχουμε τον τραυματισμό του Μύρωνα από πυροβολισμό.

Έτοιμη να φύγει από την Κρήτη μακριά από τον Μαθιό

Η κατάσταση του Μαθιού τις επόμενες ημέρες στον Σασμό είναι το: «Να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται» σε σχέση με τη Βασιλική . Ο Ευθύμης ήδη της έχει αποκαλύψει πως ο άντρας της σκότωσε τον πρώην σύζυγο και ο Μαθιός έχει αναγκαστεί να της το ομολογήσει όχι πιστεύοντας απαραίτητα ότι θα τον συγχωρέσει, αλλά γιατί δεν αντέχει να της κρύβει την αλήθεια πια.

https://www.instagram.com/p/CsGNJoXIXGw

Τα spoilers υποστηρίζουν ότι η Βασιλική μετά από το πρώτο στάδιο του θυμού και του χωρισμού αλλά και την απέλπιδα προσπάθεια της Καλλιόπης να την μεταπείσει όπως σου έχω ήδη αποκαλύψει, θα πάρει μία μεγάλη απόφαση: Να πάρει τον Νικηφόρο και να φύγει οριστικά από την Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/CmAMiUHL3CL

Κάποιοι υποστηρίζουν πως μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν πάρει την απόφαση να φύγει.

Ο Νικηφόρος που δεν κατανοεί ακόμη για ποιο λόγο η μητέρα του και ο Μαθιός χώρισαν στα ξαφνικά, θα μάθει τότε το μεγάλο μυστικό.

Το οποίο ωστόσο όλοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν κρυφό από έναν και μοναδικό άνθρωπο που ήδη έχει ξεκινήσει ξανά την έρευνα για τη δολοφονία: Τον Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Το μεγάλο δίλημμα στον Σασμό: Η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό αλλά δεν τον προδίδει για τον φόνο

Ο Αντώνης καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει στην οικογένεια των Σταματάκηδων αλλά ακόμη δεν έχει στοιχεία πως αυτή η αναστάτωση οφείλεται στην υπόθεση που ερευνά.

Προς το παρόν αυτό που θα απασχολήσει τον αστυνόμο της καρδιάς μας είναι ο πυροβολισμός του Μύρωνα από άνθρωπο του Ευθύμη, εν μέσω μίας επιχείρησης του κυκλώματος. Οι πληροφορίες λένε ωστόσο, ότι δεν θα έχουμε δραματικό τέλος για τον συμπαθή ήρωα της σειράς.