Στον Σασμό γίνονται θαύματα με το Twitter να τρολάρει ακόμη και τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο του

Στον Σασμό γίνονται θαύματα με το Twitter να τρολάρει ακόμη και τη σκηνή του Αστέρη με τον γιο του

Σκίζουν τα πτυχία τους οι ψυχολόγοι. Ο γιος του Αστέρη τον φώναξε μπαμπά και ο Αντώνης θυμήθηκε μεμιάς. Πόσα θαύματα ακόμη μας περιμένουν στον Σασμό;

Και ξαφνικά στον Σασμό όλα κινούνται στους ρυθμούς του μικρού Πετράκη, του γιου της Αργυρώς και του Αστέρη.

Μαθιός και Βασιλική είναι τρελαμένοι μαζί του και ο Αστέρης άκουσε να τον φωνάζει «μπαμπά» για πρώτη φορά και επίσης τρελάθηκε. Πότε τον γνώρισε πότε ένιωσε μαζί του οικειότητα ο μικρός; Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης θυμήθηκε τα πάντα σε χρόνο dt. Θα υπάρξουν και άλλα τέτοια γρήγορα θαύματα στον Σασμό;

Ο Πετράκης φώναξε «μπαμπά» και ο Σταύρος έγινε παρελθόν

Το χθεσινό επεισόδιο του Σασμού έμοιαζε σα να είναι 4 μήνες μετά. Ήταν τόσο γρήγορες οι μεταμορφώσεις και οι αλλαγές που έμοιαζαν παράξενα, ως μικρά θαύματα της μυθοπλασίας όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια μας.

https://www.instagram.com/p/CroTgXgKPf4

Ο Αντώνης για παράδειγμα άρχισε να θυμάται με το που έκανε την συνάντηση με τον Ευθύμη (συγκλονιστική στιγμή Ήμελλου και Αλεξανδρή για μία ακόμη φορά).

Ο αστυνόμος της καρδιάς μας, στο επόμενο επεισόδιο θα τα θυμάται όλα πλήρως και οι ψυχολόγοι ανά την επικράτεια απλά σκίζουν τα πτυχία τους με τόσο γρήγορη ανάρρωση από αμνησία.

Τέρμα πια τα μυστικά: Στον Σασμό έχουμε αποκαλύψεις & τον επίλογο του Δημήτρη Αλεξανδρή

Από την άλλη πλευρά έχουμε την πλήρη εξοικείωση του μικρού Πετράκη με τον Αστέρη. Για πότε ξέχασε τον Σταύρο που τον μεγάλωσε, απέκτησε τέτοια οικειότητα με τον πραγματικό μπαμπά του επίσης σε χρόνο dt, δεν γκρινιάζει που παίζει με έναν μέχρι χθες άγνωστο και τον φώναξε και «μπαμπά» χθες κανείς δεν κατάλαβε.

Το Twitter απόρησε αλλά και συγκινήθηκε με την στιγμή πατέρα γιου. Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι γεννημένος πατέρας.

Αυτά τα μικρά θαύματα του σεναρίου θα έχουν και συνέχεια.

https://www.instagram.com/p/Cq2aeErIGzm

Με συνοπτικές διαδικασίες έρχεται και η τιμωρία του Ευθύμη, με συνοπτικές έρχεται και ο χωρισμός του Μαθιού και της Βασιλικής.

Σε χρόνο dt επίσης θα ξαναδείς μαζί ως ζευγάρι τον Αστέρη και τη Βασιλική. Και τον γάμο της Θοδώρας. Θέλεις και άλλα;