«Respect Ηλία»: Το κοινό του MasterChef αποχαιρέτησε τον Καζιόλι σαν νικητή - Το πρώτο μήνυμά του

Κατερίνα Μπούσιου
«Respect Ηλία»: Το κοινό του MasterChef αποχαιρέτησε τον Καζιόλι σαν νικητή - Το πρώτο μήνυμά του

Η αποχώρηση, η ολική μεταμόρφωση και η επιστροφή του Ηλία Καζιόλι 3 χρόνια μετά στο MasterChef που άξιζε τον κόπο.

Όταν αποκλειστικά σου είχαμε μεταφέρει την είδηση πως ο Ηλίας Καζιόλι θα επέστρεφε στον διαγωνισμό, κάποιοι τηλεθεατές θυμήθηκαν τον κακό του εαυτό στο MasterChef 4.

Φέτος όμως ήταν σα να βλέπαμε άλλον άνθρωπο. Η ολική μεταμόρφωση στον χαρακτήρα του, τον έκανε δημοφιλή και χθες ήταν η πρώτη φορά που στο Twitter, το κοινό αποχαιρέτησε με τόσο ενθουσιασμό και ευχές έναν παίκτη του MasterChef. Ο Ηλίας Καζιόλι έγινε trend χθες το βράδυ, για όλους τους σωστούς λόγους. Τι έγραψε στο πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρησή του;

https://www.instagram.com/p/CsJ2EcjKQ-1

Θα μπορούσε να φτάσει ψηλότερα

Δεν χρειάζεται να σου πω ότι οι πληροφορίες που είχαμε για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκαν. Ο Γιώργος Πορφύρης και η κόκκινη ομάδα ήταν οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας στο MasterChef στην πιο κρίσιμη ίσως στιγμή του διαγωνισμού.

Παρόλο που μέχρι να μάθουμε το αποτέλεσμα, ζήσαμε λίγο ένα μικρό θρίλερ, γιατί αρχικά υπήρχε μία διαφορά 7 βαθμών που έγινε ξαφνικά διαφορά της μίας μονάδας ανάμεσα στις ομάδες.

Ακολούθησε και μία διαδικασία που έμοιαζε με εκείνη της ασυλίας αφού οι μπλε παίκτες θα έπρεπε να ψηφίσουν τον παίκτη που δεν θα λάμβανε μέρος στην διαδικασία αποχώρησης. Ο Νίκος Τράκας εξαιρέθηκε και έτσι ο Ηλίας Καζιόλι, ο Αλέξανδρος Αντωλενάκης και ο Άγγελος Τσιγκάκος, θα έπρεπε να μαγειρέψουν για να κρατήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Η θαλασσινή μαγειρίτσα του σεφ Luca Piscazzi ταλαιπώρησε τους παίκτες και μία αστοχία του Ηλία με ένα κόκκαλο στο ψάρι του στοίχισε την παραμονή του.

Βέβαια αρκετοί τηλεθεατές απόρησαν: Είναι δυνατόν ένας τόσο έμπειρος σεφ όπως ο Ηλίας να ξεχνά κόκκαλο; Και πως ενώ ο guest σεφ είχε πει πριν την ανακοίνωση της βαθμολογίας ότι το πιάτο του Άγγελου δεν θα περνούσε το πάσο του εστιατορίου του πήρε και την υψηλότερη βαθμολογία;

Οι φανς της εκπομπής αποχαιρέτησαν τον Ηλία με τον αντίστροφο τρόπο από την προηγούμενη πριν από 3 χρόνια. Με ενθουσιασμό και σαν να ήταν νικητής. Ο παίκτης φαίνεται πως δούλεψε πολύ με τον εαυτό του, δεν αναλώθηκε σε κόντρες και κουτσομπολιά και η μία και μοναδική φορά που νευρίασε με τον Νίκο Τράκα, δικαιολογήθηκε από τον τρόπο του και τα λόγια του.

Η ατυχία του Ηλία στο MasterChef και ο πάντα παρών Άκης Πετρετζίκης ως ο Νο1 νικητής

Του ανήκει ο τίτλος του πιο εντυπωσιακού comeback παίκτη. Και από το Survivor ακόμη.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρησή του έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram με πολύ τρυφερά λόγια: «Αυτό ήταν, τέλος και για φέτος! Τουλαχιστον το 8 είναι καλύτερο από το 12. Βέβαια και το 1 θα ήταν ακόμα καλύτερο, αλλά τι να κάνουμε, that’s life, έχει και τα πάνω της, έχει και τα κάτω της. Είμαι φουλ happy για όλη την εμπειρία του MasterChef 7, τις δοκιμασίες, τους κριτές και όλα αυτά που έκαναν αυτό το ταξιδι special. Και να θυμάστε mates, αν ζείτε χωρίς άγχος μερικές φορές το απολαμβάνετε περισσότερο και ειστε πιο ακομπλεξάριστοι!
ΥΓ: Αααα και το καλύτερο comment κερδίζει τηλέφωνο του ψυχολόγου μου για βοήθεια».

https://www.instagram.com/p/CsKDQ33sjTg

Δες και τα σχόλια αποθεώσης στο Twitter