Στο MasterChef μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος και ο Τράκας από την έπαρση πέρασε στην διπλωματία

Κατερίνα Μπούσιου
Στο MasterChef μόλις ξεκίνησε ο πόλεμος και ο Τράκας από την έπαρση πέρασε στην διπλωματία

Μέχρι στιγμής αποτυγχάνει η προσπάθειά του να γίνει συμπαθής στο κοινό του MasterChef. Τι μας περιμένει μετά την χθεσινοβραδινή αποχώρηση του Νίκου Κοντού γνωστού και ως Μότο Μότο; 

Μπήκε «στούρνος» στο MasterChef όπως είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και παρόλο που ήταν αντιπαθής ως τηλεοπτική προσωπικότητα, ο Νίκος Κοντός (Μότο Μότο) είχε την μεγαλύτερη βελτίωση από όλους ως μάγειρας.

Αναμενόμενη χθες η αποχώρησή του, η οποία σηματοδότησε από το επόμενο λεπτό την κήρυξη της νέας φάσης του πολέμου μεταξύ νέων και παλαιών παικτών. 4 παλαιοί και 4 νέοι παίκτες είναι σε ανοιχτή σύγκρουση.

«Πάμε πόλεμο;»

Μετά την «κατσάδα» του Λεωνίδα Κουτσόπουλου (όπως σε είχαμε ενημερώσει) στους νέους παίκτες που αισθάνθηκαν ότι αδικήθηκαν με την προηγούμενη δοκιμασία, το MasterChef μπήκε στους κανονικούς του ρυθμούς.

koutsopoulos.JPG

3 μικρές δοκιμασίες με αυγό, έφεραν τελικά τον Αλέξανδρο, τον Δημήτρη και τον Νίκο (Κοντό) ως προτεινόμενους προς αποχώρηση και «γλίτωσαν» τον Νίκο Τράκα.

https://www.instagram.com/p/CsBXWcwImsF

Ο οποίος ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής του χθεσινού επεισοδίου με την ειρωνεία του, την δήλωση ότι: «Δεν τους θέλω, δεν τους χωνεύω» για τους παλιούς παίκτες αλλά και με την μικρή κωλοτούμπα στη συνέχεια, δηλώνοντας πως ό,τι έγινε, έγινε και από εδώ και πέρα το μόνο που τον νοιάζει είναι να φτιάχνει πιατάρες.

Λίγο μετά επανέλαβε πως έχει βάλει σκοπό να εκδικηθεί και να διώξει όλους τους παλιούς. Με τέτοιο ύφος και τέτοια συμπεριφορά πως θα πορευτεί μέχρι τον τελικό;

Βέβαια ο παίκτης γνωρίζει πως δεν ψηφίζει το κοινό, οπότε αισθάνεται σίγουρος. Μόνο που το κοινό χθες στα social media, βρήκε μία ακόμη αφορμή για να τον «καταδικάσει». Για τον χαρακτήρα του.

Μην ξεχνάς πως μέχρι στιγμής νικητής στον διαγωνισμό έχει βγει παίκτης και παίκτρια (η Μαργαρίτα Νικολαΐδη) που δεν διέθεταν τέτοια χαρακτηριστικά ως τηλεοπτικοί χαρακτήρες. Ο νικητής είναι η βιτρίνα του τηλεοπτικού project. Κράτο το αυτό ως σημείωση, θα σου χρειαστεί για αργότερα.

H αναμενόμενη αποχώρηση του Μότο Μότο μας οδηγεί, εκτός από τον νέο πόλεμο μεταξύ των παικτών και σε ένα πολύ ενδιαφέρον επόμενο επεισόδιο.

moto.JPG

Ο Άγγελος ως νικητής του τέστ δημιουργικότητας θα ορίσει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.