Η ατυχία του Ηλία στο MasterChef και ο πάντα παρών Άκης Πετρετζίκης ως ο Νο1 νικητής 

Κατερίνα Μπούσιου
Η ατυχία του Ηλία στο MasterChef και ο πάντα παρών Άκης Πετρετζίκης ως ο Νο1 νικητής 

Ο guest καλεσμένος Λάμπρος Βακιάρος και νικητής του πρώτου MasterChef επανέφερε ξανά στους φανς το γνωστό ερώτημα: Είναι εκείνος ή ο Άκης Πετρετζίκης ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού;

Με εκπλήξεις και αλλαγές στη δοκιμασία ξεκινά η νέα εβδομάδα για το MasterChef και μία ευχάριστη επίσκεψη που θα δυσκολέψει τους παίκτες.

Αυτή η εβδομάδα ανήκει στον Ηλία Καζιόλι, για πολλούς λόγους και η αγωνία μεγαλώνει γιατί μέχρι την Παρασκευή, θα έχουμε έναν παίκτη λιγότερο και θα οδεύουμε προς την τελική 5αδα.

https://www.instagram.com/p/Cr-7A-7IlF9

Ο Ηλίας δεν θέλει να φύγει αλλά τελικά θα φύγει

Άλλος άνθρωπος ήταν φέτος ο Ηλίας Καζιόλι, παίκτης του MasterChef 4, ο οποίος εκείνη τη χρονιά μάλλον ήταν από τους πιο αντιπαθείς. Βρέθηκε σε πολύ δυσκολότερες συνθήκες από άποψη ανταγωνισμού και η έλλειψη εξοικείωσης με τις κάμερες τον οδήγησε σε περιττές κόντρες και λάθη.

Από τον φετινό διαφορετικό Ηλία Καζιόλι, ένα έμεινε στάσιμο: Η ζήλια για τον Δημήτρη Μπέλλο και η διάθεση να πετάει τις σπόντες του στην Μαρία Μπέη. Την οποία ωστόσο υπερασπίστηκε στην προηγούμενη ψηφοφορία και αυτή του η δικαιοσύνη τον κάνει φέτος και ιδιαίτερα δημοφιλή.

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα

Το Twitter φυσικά τον αποθέωσε για την άκυρη, άστοχη και ειρωνική τοποθέτηση του Νίκου Τράκα και του άξιζε με το παραπάνω.

Θα τον ακούσεις να λέει σήμερα πως: «Δεν φεύγω από τον διαγωνισμό. Με τίποτε δεν φεύγω». Αν με ρωτάς, θα ήταν καλό να μείνει.

https://www.instagram.com/p/Cr4DmCTIBIG

Επειδή όμως ήδη σου έχω αποκαλύψει το ζευγάρι του τελικού, ο Ηλίας Καζιόλι είναι από τους άτυχους του φετινού κύκλου, παρά το εξαιρετικό του επίπεδο ως σεφ.

MasterChef αποκλειστικό: Το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας

Στην συγκεκριμένη φάση του διαγωνισμού και το άγχος παίζει σημαντικό ρόλο και αυτό θα τον καταβάλλει λίγο πριν αποχωρήσει, μία ανάσα πριν την τελική 5αδα.

Είναι όμως ο μεγάλος κερδισμένος της φετινής χρονιάς.

Αφού μιλήσαμε για νίκες σήμερα ήδη έχουμε ως gust καλεσμένο τον εξαιρετικό ως σεφ και ως χαρακτήρα Λάμπρο Βακιάρο, νικητή του πρώτου MasterChef στο Star το 2017.

Στο Instagram είχαμε επανάληψη στο ίδιο ερώτημα: Θεωρείται εκείνος ως ο πρώτος νικητής στον πρώτο κύκλο στο Star (όπως τον προσφώνησαν και οι κριτές) ή ο Άκης Πετρετζίκης, νικητής το 2010 στο Mega;

Καλό είναι να θεωρούνται και οι δύο, αλλά το τηλεοπτικό κοινό σε αυτό τον μικρό χαριτωμένο τηλεοπτικό γρίφο, πάντα παίρνει το μέρος του Άκη Πετρετζίκη.

akis.JPG