Η Loreen είπε «Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου..» & ίσως έχει δίκιο

Η Loreen είπε «Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου..» & ίσως έχει δίκιο
Instagram

Οι δύο συνεντεύξεις που μίλησε για την αθάνατη ελληνική φέτα και η συνάντηση με την Έλενα Παπαρίζου.   

Λίγες ώρες πριν από τη νίκη της στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, η Loreen εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μιλώντας αποκλειστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται». «Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι μπορώ να συνδεθώ με το κοινό», είπε στην αρχή της κουβέντας αναφορικά με τη φετινή της συμμετοχή.

Eurovision 2023:Οκτώ ατάκες του Twitter με το που τελείωσε το act η Σουηδία είχαν κρίνει ήδη τη νίκη

Ερωτώμενη αναφορικά με την επιστροφή της στον διαγωνισμό, μετά από 11 χρόνια, η ίδια απάντησε: «Όπου υπάρχει θετική ενέργεια πηγαίνω. Όταν υπάρχει αρνητική δεν πάω καν. Όπου κι αν είπε ότι μπορεί να επιστρέψω, υπήρχε παντού γύρω μου ένα θετικό συναίσθημα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η 40χρονη τραγουδίστρια θυμήθηκε τη συνάντηση που είχε με την Έλενα Παπαρίζου. «Έχω συναντήσει την Έλενα Παπαρίζου στη Σουηδία, αλλά πολύ καιρό πριν. Θυμάμαι όμως, ότι ήταν μία πολύ ακέραιη και δυναμική γυναίκα, ξέρεις, μου αρέσουν αυτοί οι άνθρωποι».

Όσον αφορά τη χώρα μας αλλά και μια μεγάλη της αγάπη είπε: «Αγαπώ την Ελλάδα, μπορεί να έρθω στη χώρα σας για διακοπές μετά τον διαγωνισμό... Το Σάββατο, για χάρη της φέτας θα τα δώσω όλα. Σας αγαπώ».

«Για χάρη της "φέτας" θα τα δώσω όλα»

Στο J2US όλοι προσκύνησαν το είδωλο, Καίτη Γαρμπή, & έδωσαν μία καλή ιδέα για την επόμενη Eurovision

«Ελλάδα σ' αγαπάω».

Σε άλλη συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» πρόσθεσε για το αγαπημένο ελληνικό προϊόν: «Αγαπώ τη φέτα, το ψυγείο είναι γεμάτο φέτα. Σας το υπόσχομαι, ήμουν από την Ελλάδα στην προηγούμενη ζωή μου. Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου... ίσως είμαι Ελληνίδα. Ελλάδα σ' αγαπάω».

Η φετινή νικήτρια της Eurovision γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Στοκχόλμη και μεγάλωσε στο Västerås. Έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο σουηδικό κοινό, μετά τη συμμετοχή της στο «Swedish Idol» το 2004, όπου και συστήθηκε ως Lorén Talhaoui. To 2012 τη γνωρίσαμε αφού κατέκτησε και πάλι την πρωτιά με το Euphoria.