Οι δύο «αντίζηλες» της Καλομοίρας στην Eurovision το 2008 είναι το ίδιο αλλαγμένες με εκείνη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι δύο «αντίζηλες» της Καλομοίρας στην Eurovision το 2008 είναι το ίδιο αλλαγμένες με εκείνη

Η Καλομοίρα δεν θυμίζει σε τίποτα την εποχή που πήγε στην Eurovision αφού μετά από 15 χρόνια είναι μια ανανεωμένη και πιο κατασταλλαγμένη γυναίκα. Αντίστοιχα οι δύο τραγουδίστριες που «κονταροχτυπήθηκαν» μαζί της στην Eurovision δεν θυμίζουν σε τίποτα εκείνη την εποχή.

To 2008 η Καλομοίρα Σαράντη, ή απλώς Καλομοίρα μας εκπροσώπησε στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι «My secret combination» καταφέρνοντας να φέρει την χώρα μας στην 3η θέση. Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρωσία με τον Dima Bilan ενώ άλλες δύο κυρίες «κύκλωσαν» την Καλομοίρα στην τελική κατάταξη.

Αυτές ήταν η Ani Lorak που συμμετείχε με την Ουκρανία και βγήκε 2η αλλά και η Sirusho, η οποία εκπροσώπησε την Αρμενία καταφέρνοντας να βγει 4η.

Η Καίτη Γαρμπή νοστάλγησε τη συμμετοχή της στην Εurovision και έκανε το πιο επικό #throwback post

Η συμμετοχή της Καλομοίρας και η ζωή μετά την Eurovision

H Καλομοίρα, διέπρεψε στην Eurovision, αφού η παρουσίαση του τραγουδιού της τόσο φωνητικά όσο και σκηνικά άρεσε στο μεγαλύτερο μέρος του κοινού, το οποίο της χάρισε την 3η θέση.

Παρ' όλα αυτά η τραγουδίστρια επιστρέφοντας από την Eurovision, έκανε κάποια παράπονα ως προς την στήριξη που δεν είχε από τους ιθύνοντες για την αποστολή της Ελλάδας με αποτέλεσμα να αποφασίσει να σταματήσει για κάποιο διάστημα το τραγούδι και την ανοδική πορεία που είχε στην χώρα μας. Η ίδια μετά από αυτό παρουσίασε κάποιες εκπομπές όπως το «Big in Japan» στην ελληνική του έκδοση ενώ έκανε και κάποιες συναυλίες στην Αμερική, αφού όπως υπενθυμίζουμε η Καλομοίρα ήταν Ελληνίδα της ομογένειας.

Περισσότερο απ' όλα όμως η Καλομοίρα αποφασίζοντας να μην κυνηγήσει μια πολύ μεγάλη καριέρα στο τραγούδι, παρά την αγάπη του κόσμου, έδωσε «χώρο» στο να δημιουργήσει την όμορφη οικογένεια που έχει σήμερα.

Παντρεύτηκε με τον Γιώργο Μπούσαλη, με τον οποίο ήταν μαζί από μικροί, τον Σεπτέμβριο του 2010 στην Νέα Υόρκη. Οι δυο τους απέκτησαν έπειτα τρία παιδιά, τους δίδυμους Νίκο και Δημήτρη που γεννήθηκαν το 2012 αλλά και την μικρή Αναστασία που γεννήθηκε το 2016.

kalomoira-oikogeneia.png

Πρόσφατα η Καλομοίρα βρέθηκε ξανά στην Ελλάδα, για να τραγουδήσει στο Mad Walk 2022. Η εμφάνισή της ήταν άκρως ανανεωμένη αφού η ίδια επέλεξε να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά της τα οποία έγιναν από καστανά ξανθά, ενώ τα έκοψε αρκετά υιοθετώντας έτσι ένα κοντό καρέ. Παράλληλα, η ίδια φαίνεται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στις μουσικές της εμφανίσεις.

Η συμμετοχή της Ουκρανίας και η αλλαγή της Ani Lorak

Η Ani Lorak την ίδια χρονιά συμμετείχε στον διαγωνισμό με το τραγούδι «Shady Lady» καταφέρνοντας να πάρει την 2η θέση, ύστερα από μια εμφάνιση που θύμιζε Jennifer Lopez. Την χορογραφία της, μάλιστα τότε είχε κάνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Το πραγματικό μικρό της όνομα είναι Καρολίνα αλλά πριν από χρόνια το άλλαξε, καθώς συμμετείχε σε ένα διαγωνισμό όπου υπήρχε κι άλλη διαγωνιζόμενη με το ίδιο όνομα και το νέο της όνομα προέκυψε διαβάζοντας το κανονικό της .

Η Ουκρανή τραγουδίστρια, λοιπόν μετά την Eurovision συνέχισε την καριέρα της στο τραγούδι αφού ήταν πάρα πολύ γνωστή και στην χώρα της αλλά και την Ρωσία ενώ παράλληλα συνέχισε να κάνει και κάποιες δουλειές ως μοντέλο, όπως το να είναι το πρόσωπο της εταιρείας «Oriflame» για την χώρα της.

Το 2014 επιπλέον βραβεύτηκε στην Ελλάδα για το τραγούδι που κυκλοφόρησε με τίτλο «I’m alive» σε στίχους του Andrei Morsin και μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου σε συνεργασία με την Panik Records, με αφορμή και τα 3 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας. Εκεί συναντήθηκε και με την Δέσποινα Βανδή.

https://www.instagram.com/p/p7Hg0phs1v

Η τραγουδίστρια το ίδιο περίπου διάστημα έγινε και μητέρα φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της Sofia. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν η Ani Lorak παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή παρότι έχουν περάσει 15 χρόνια ενώ πειραματίζεται πιο πολύ με το μήκος των μαλλιών της και το χρώμα το οποίο από μαύρο πλέον το έχει σε τόνους καστανού - μελί.

Η συμμετοχή της Αρμενίας και η Sirusho

Η Sirusho με την Αρμενία στην Eurovision του 2008 κατέκτησε την 4η θέση με το ανεβαστικό τραγούδι «Qele, Qele».

Η τραγουδίστρια από την Αρμενία μετά από αυτή την επιτυχία συνέχισε την πορεία της στο τραγούδι στην χώρα της ενώ πλέον είναι και μαμά ήδη ενός αγοριού.

Ως προς την εμφάνισή της η Sirusho συνεχίζει να είναι μια καλλίγραμμη γυναίκα ενώ όπως και η Ani Lorak πειραματίζεται με τα μαλλιά της, αφού άλλες φορές την βλέπουμε με αφέλειες ή πιο κοντό μήκος ή ακόμα και με πιο σοκολατί απόχρωση.