Στο J2US όλοι προσκύνησαν το είδωλο, Καίτη Γαρμπή, & έδωσαν μία καλή ιδέα για την επόμενη Eurovision

Στο J2US όλοι προσκύνησαν το είδωλο, Καίτη Γαρμπή, & έδωσαν μία καλή ιδέα για την επόμενη Eurovision

Στη φετινή Eurovision δύο γυναίκες είναι οι νικήτριες και το Twitter είπε τις πιο επικές ατάκες. 

Ένα ακόμη live του J2US παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (12/5) μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το επεισόδιο προβλήθηκε εκτάκτως λόγω του σημερινού τελικού της Eurovision και δεν θα μπορούσε να μην είναι αφιερωμένο στον θεσμό που φέτος θα διεξαχθεί στο Λίβερπουλ.

Ποια Kate; Η Καίτη Γαρμπή έγινε η βασίλισσα του J2Us: Η Βανδή, η αποχώρηση και το Γιαννάκης

Με τον Νίκο Κοκλώνη στο τιμόνι της παρουσίασης και την Κατερίνα Στικούδη παρουσιάστρια των backstage, η κριτική επιτροπή στελεχώθηκε από τα γνώριμα μέλη της. Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου παρακολούθησαν με προσοχή τα acts όλων των παικτών οι οποίοι παρουσίασαν τραγούδια από την ιστορία του θεσμού της Eurovision. Στην κριτική επιτροπή προστέθηκε ως guest και ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος και ήταν απολαυστικός με τις ατάκες του.

Ένα αξιοσημείωτο highlight της βραδιάς ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Σοφία Βόσσου ανέβηκαν στο stage και ερμήνευσαν ξανά την «Άνοιξη», 32 χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

«Προσκυνήστε το είδωλο»

Μία από τις πιο επικότερες στιγμές της βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία όταν η Καίτη Γαρμπή εμφανίστηκε και ερμήνευσε στη σκηνή το «Ελλάδα χώρα του φωτός» με το οποίο είχε συμμετάσχει στη Eurovision το 1993 εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Οι αντιδράσεις του Twitter στο είδωλο

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή αποθεώθηκε από τους χρήστες του Twitter όπως ήταν λογικό.

Ακόμα ένα highligh της βραδιάς ήταν όταν η Κατερίνα Στικούδη ερμήνευσε το κομμάτι Rise like a Phoenix της Concita

Το Twitter αποθέωσε την ερμηνεία της και μάλιστα τη θέλει οπωσδήποτε στην επόμενη Eurovision.

Οι εμφανίσεις των Στικούδη, Βανδή, Γαρμπή

Εκτός από τις εμφανίσεις με vibe Eurovision τη δική μας προσοχή -όπως πάντα- κέρδισαν αμέσως τα looks των κυριών του show.

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον στιλίστα της Κώστα Ζήση, επέλεξαν μία πολύ σέξι διάφανη δημιουργία. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το χτένισμά της επιμελήθηκε η Αγγελική Κανδυλάκη, δημιουργώντας Beyoncé αισθητική, και το μακιγιάζ της η Gabriella Charm η οποία έδωσε περισσότερη έμφαση στο βλέμμα της αφήνοντας τα χείλη της σε πιο γήινο τόνο.

346101587_217369954360310_3372108847422203_n.jpg

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έκανε την απόλυτη Ya Habibi εμφάνιση και το make up look που επιμελήθηκε για ακόμη μια φορά η Βάσω Νακοπούλου, εναρμονίστηκε τέλεια με τη φιλοσοφία του νέου της κομματιού. Το μακιγιάζ της «έδεσε» άψογα και με το χτένισμα αλλά και με τη σέξι μαύρη στράπλες δημιουργία by Celia Kritharioti που επέλεξε μαζί με τη στιλίστριά της, Chrysanthi Thomatos.

346098824_932039694709051_2709488083203607925_n.jpg

«Είναι πολλά τα κυβικά» και εκτός από το φόρεμα ξεχώρισε & το Ferrari μανικιούρ της Δέσποινας Βανδή

Καίτη Γαρμπή

Με vibe «Ελλάδα, Χώρα του Φωτός» από τη Eurovision του 1993, η Καίτη Γαρμπή επέλεξε ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα με στρας και φτερά που τόνισε τα υπέροχα πόδια της, το οποίο σε συνεργασία με τον στιλίστα της Ντένη Κολποντίνο, συνδύασε με ταιριαστά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Περισσότερη έμφαση έδωσε στο μακιγιάζ και το χτένισμά της, το οποίο ήταν ένα εντυπωσιακές χαλαρές μπούκλες του γνωστού hair stylist Βασίλη Μπουλούμπαση. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε ήπιους γενικά τόνους, με έμφαση στο βλέμμα της το οποίο «υπογράμμισε» η make up artist Δέσποινα Αλχαζίδου.

unknown_346940385_1226729994642459_4894037344555970279_n.jpg