Μαρία Κοζάκου - Τζένη Μελιτά: Η βετεράνος και η βενιαμίν της Eurovision που δεν πήραν «12 points»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Κοζάκου - Τζένη Μελιτά: Η βετεράνος και η βενιαμίν της Eurovision που δεν πήραν «12 points»

Η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά ως σχολιάστριες της Eurovision δεν κατάφεραν να ενθουσιάσουν τους τηλεθεατές κατά την μετάδοση του Α' Ημιτελικού. Παρ' όλα αυτά έχουν την ευκαιρία να πάρουν την revance στον αποψινό Β' Ημιτελικό.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι αφιερωμένη στην Eurovision και λίγες ώρες πριν τον Β' Ημιτελικό στον οποίο συμμετέχει η Ελλάδα, τα σχόλια για την φετινή συμμετοχή αλλά και γενικότερη αποστολή της χώρας μας δεν είναι και τα καλύτερα.

victor-vernicos.jpg

Ο Βίκτωρας Βερνίκος και το «What they say» χρειάζονται κάποιο «θαύμα» για να περάσουν στον τελικό σύμφωνα με τα προγνωστικά ενώ η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά σαν σχολιάστριες άφησαν τους τηλεθεατές «άφωνους» αλλά για όλους τους λάθος λόγους.

H Noa Kirel είναι το νέο φαβορί της Eurovision και το life story της κρύβει ένα μυστικό

Ποιες είναι οι φετινές σχολιάστριες της Eurovision

Η Μαρία Κοζάκου είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός με παρουσία στο ελληνικό ραδιόφωνο τα τελευταία 16 χρόνια ενώ είναι παλιά γνώριμη του διαγωνισμού αφού έχει κάνει 14 φορές την αναμετάδοση του διαγωνισμού.

https://www.instagram.com/p/B4NQ1NBgWIm

Aπό το 2001 ως σήμερα βρίσκεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία κάνοντας σύνταξη, επιμέλεια και εκφώνηση διεθνών ειδήσεων στο κεντρικό μαγκαζίνο της «ΝΕΤ 105,8» ενώ από το 2002 βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του Δευτέρου Προγράμματος 103,7 με εκπομπή υπό τον τίτλο «Τρανζίστορ».

Η Τζένη Μελιτά είναι η φρέσκια προσθήκη της ΕΡΤ για την Eurovision μιας και είναι η πρώτη φορά που κάνει αναμετάδοση του διαγωνισμού. Η ίδια αν και τελείωσε το τμήμα της Νομικής σχολής Αθηνών επέλεξε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία.

tzenimelita_344796821_1798604520557297_6334501972222917035_n.jpg

Ξεκίνησε να εργάζεται στο πολιτιστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», μεταπηδώντας αργότερα στα περιοδικά. Το ευρύ κοινό παρ' όλα αυτά την γνώρισε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, «ΦΜ Live» στο STAR ενώ φέτος επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες πάλι στο πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου στην ΕΡΤ με την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Ταυτόχρονα είναι υπεύθυνη της στήλης «Μίλα μου βρώμικα» της «Athens Voice».

Οι χρήστες του Twitter δεν «ψήφισαν» τις Κοζάκου - Μελιτά

Παρά την αξιοπρεπή τους παρουσίαση, η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά φαίνεται πως δεν εντυπωσίασαν τους τηλεθεατές με τους χρήστες του Twitter να αναφέρουν στα σχολιά τους πως η χημεία των δύο παρουσιαστριών δεν «βγήκε» προς τα έξω ενώ όλος ο σχολιασμός ήταν «αδιάφορος».

Παράλληλα, οι δυο παρουσιάστριες δέχτηκαν και την αρνητική κριτική των τηλεοπτικών εκπομπών. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα ανέφερε:

«Πρώτη φορά, διαβάζω τόσο αρνητικά σχόλια, αν κι οι συγκρίσεις δεν είναι σωστές. Όμως, νιώθω ότι δεν ταίριαζαν και πολύ μεταξύ τους. Εμένα ας πούμε, μου έκανε εντύπωση ότι δεν ανέφεραν αμέσως ότι η μία παρουσιάστρια φορούσε δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη. Ειπώθηκε 40 λεπτά μετά. Η Σίλια Κριθαριώτη έχει ενημερώσει εδώ και 2 ημέρες ότι η παρουσιάστρια θα φοράει δικό της φόρεμα. Θέλω να είμαι δίκαιη. Η Τζένη Μελιτά μου είναι πάρα πολύ συμπαθής κι είναι εξαιρετική σε αυτό που κάνει με τον Φώτη. Όμως τη Μαρία Κοζάκου την παίρνει κακώς η μπάλα, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ήταν εξαιρετική στην παρουσίαση. Μήπως χθες βράδυ την πήρε μαζί η απειρία της Τζένης;».