Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει ως νύφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε το πιο επικό σχόλιο

Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει ως νύφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε το πιο επικό σχόλιο
Instagram

Το φόρεμα- νυφικό, η ανθοδέσμη, η διαδικτυακή πρόταση γάμου και οι ευχές των followers. 

«Μου στέλνουν μηνύματα, πανικός, ότι γράφεται ένα άρθρο ότι παντρεύομαι έναν δικηγόρο. Μου χρεώνουν έναν άνθρωπο που δε ξέρω καν. Ό, τι να ναι. Μου στέλνουν “Κατερίνα με το καλό”. Ρε παιδιά, πως τα βγάζετε από το μυαλό σας όλα; Δεν ισχύει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου πρόσφατα στον αέρα της εκπομπής της. Με αφορμή κάποια ψευδή δημοσιεύματα που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει την αλήθεια, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όπως έχει αποκαλύψει.

Peachy nails! Η Κατερίνα Καινούργιου μας βάζει σε πειρασμό με το νέο της manicure

Πράγματι, πολλές μη δεσμευμένες celebrities είναι τα «εύκολα θύματα» για όλους όσοι θέλουν να αποσπάσουν μερικά κλικς, διαδίδοντας fake news. Πάντως, η 38χρονη παρουσιάστρια, έχει αναφέρει ότι αν παντρευόταν, θα επέλεγε τον διακριτικό τρόπο, μη γνωστοποιώντας δηλαδή το γεγονός στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε με αφορμή αρχικά τον μυστικό πολιτικό γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, αλλά και με τον ακόλουθο μυστικό πολιτικό γάμο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον Κωνσταντίνο Δανιά (αμφότερες οι παρουσιάστριες παντρεύτηκαν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη), έτσι και η Super Κατερίνα θα ήθελε να κρατήσει το γεγονός αποκλειστικά για την ίδια και τον κλειστό της κύκλο.

«Θα το πω μόνο στον Νίκο Κοκλώνη και τον Θέμη Μάλλη για να δούμε τι θα κάνουμε», είχε πει με χιούμορ στους συνεργάτες της. Ένας εξ αυτών, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος έχει εξελιχθεί και σε πολύ καλός της φίλος, οπότε σίγουρα θα ήταν στον κλειστό κύκλο προσκεκλημένων.

Πάντως, ο αγαπημένος της συνεργάτης που μαζί τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα, τρέφουν τεράστια εκτίμηση στην Κατερίνα, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του αλλά και τη χιουμοριστική του διάθεση σε πρόσφατη ανάρτηση της 38χρονης, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει ως νύφη με boho ρομαντικό λευκό φόρεμα, κρατώντας μια ανθοδέσμη.

https://www.instagram.com/p/CsL1fyVo--L

Το σχόλιο του Γρηγόρη ήταν χιουμοριστικό όμως κρύβει ευχή για την συνεργάτιδά του:

sxolio-Gkoyntara.png

Σχόλια η Κατερίνα δέχθηκε όμως και από followers της οι οποίοι και ανυπομονούν να τη δούνε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα comments ξεχώρισε και μία ...διαδικτυακή πρόταση γάμου.

Η Κατερίνα Καινούργιου λέει αντίο στα mini και ποντάρει στις maxi φούστες του καλοκαιριού