Peachy nails! Η Κατερίνα Καινούργιου μας βάζει σε πειρασμό με το νέο της manicure

Peachy nails! Η Κατερίνα Καινούργιου μας βάζει σε πειρασμό με το νέο της manicure

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνουν το νέο summer trend στα νύχια

Μπορεί να αγαπάμε τα vanilla nails και γενικά τις ουδέτερες αποχρώσεις, γιατί χαρίζουν αυτή την clean και fresh αίσθηση πάνω στα νύχια, αλλά το καλοκαίρι θέλουμε χρώμα! Τα summer nails μας δίνουν την ευκαιρία να πειραματιστούμε όχι μόνο στα σχέδια αλλά και στα colours.

unknown_345436873_937370204076112_8300056346788469289_n.jpg

@katken85

Αυτή τη σεζόν θα αρχίσεις να βλέπεις παντού, νύχια που θυμίζουν φρούτα. Τα μπανανί nails είναι τα πρώτα που μπορεί να σου έρχονται στο μυαλό, αλλά στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τα peachy nails. Yeah! Για να καταλάβεις πόσο must είναι η συγκεκριμένη απόχρωση, η Κατερίνα Καινούργιου επίλεξε κι αυτή να το υιοθετήσει. Η ίδια λατρεύει να περιποιείται τα νύχια της, τα οποία κάθε φορά αποτελούν inspiration για το κοινό της στο Instagram.

unknown_345693265_1290936028163049_822027153140838400_n.jpg

@katken85

Lip oil: Αυτή είναι η διαφορά με το lip gloss -5 ενυδατικά προϊόντα για να διαλέξεις

Το ροδακινή είναι μία γλυκιά απόχρωση, η οποία ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Οι παστέλ αποχρώσεις, (όπως είναι και το ροδακινί) είναι η καλύτερη επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί μπορούν να αναδείξουν ακόμη περισσότερο το μαύρισμά σου. Αν δηλαδή, έχεις ξεκινήσει τα μπάνια στη θάλασσα, η ροδακινή λεπτομέρεια στα χέρια σου θα γίνει ένα με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου.

sissi.jpg

@sissychristidou

Η Chiara Ferragni υιοθέτησε το barbiecore trend στα νύχια της! -9 σχέδια που θα λατρέψεις

Εκτός από την Κατερίνα Καινούργιο, η Σίσσυ Χρηστίδου είναι άλλη μία celebrity που επίλεξε τα peachy nails γ’ αυτήν τη σεζόν. Το story το οποίο ανέβασε στο profile της στο Instagram με τα οβάλ ροδακινή νύχια της, μας μαρτυρεί ότι αυτό το nail trend ήρθε για να μείνει!
Το χρώμα της Σίσσυ Χρηστίδου είναι ένα touch πιο ανοιχτό σε σχέση με της Καινούργιου, αλλά είναι εξίσου ωραίο.

https://www.instagram.com/p/CrnZfwvo0-S


Μπορείς να διαλέξεις οποιαδήποτε ροδακινί απόχρωση, είτε πιο σκούρα είτε πιο ανοιχτή και να την προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στυλ. Επίσης, το μήκος που θα επιλέξεις δεν παίζει κανένα ρόλο! Τα κοντά νύχια σε σχήμα τετράγωνα θα είναι το ίδιο κομψά όπως τα οβάλ και μακριά. Εσύ επιλέγεις…

Hair care! 6 σαμπουάν που θα ενυδατώσουν τα αφυδατωμένα σου μαλλιά