Shades of blue: Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο ανοιξιάτικο ombre μανικιούρ

Μαρία Ροδίτη
Shades of blue: Η Κατερίνα Καινούργιου με το απόλυτο ανοιξιάτικο ombre μανικιούρ

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε τις pastel αποχρώσεις στα νύχια δημιουργώντας το πιο κομψό (50) shades of blue mani.

Τι είναι η άνοιξη; Εκτός από μυρωδιές, είναι και χρώματα από τα ολάνθιστα λουλούδια που είναι παντού γύρω μας. Και όταν το χρώμα κυριαρχεί στη φύση, αναπόφευκτα θα κυριαρχήσει και στην εμφάνισή μας. Τόσο στα ρούχα και τα αξεσουάρ, όσο και στο μακιγιάζ και τα νύχια. Και αυτό ισχύει απόλυτα για την Κατερίνα Καινούργιου και το μανικιούρ της, το οποίο έχει ξεκάθαρα spring vibes.

Η παρουσιάστρια του ALPHA έδειξε στο Instagram το νέο mani της, το οποίο δεν θυμίζει σε τίποτα τα nail art του χειμώνα, αλλά αντιθέτως, μπλέκει όλες τις αποχρώσεις του μπλε δημιουργώντας ένα super chic ombre αποτέλεσμα.

Η κίνηση «matte» της Κατερίνας Καινούργιου για να αναβαθμίσει το μαύρο μανικιούρ

Το νέο (50) shades of blue μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Σε 2 Insta Stories η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε το νέο, ανοιξιάτικο μανικιούρ της στο οποίο – για ακόμη μια φορά- υιοθέτησε την τάση του ombre. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η 37χρονη παρουσιάστρια έκανε μπλε ombre νύχια, ένα nail art δηλαδή που ξεκινούσε από τη βάση του νυχιού σε πολύ ανοιχτή, pastel απόχρωση του μπλε, και κατέληγε πιο σκούρο.

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα δεν δοκιμάζει για πρώτη φορά τα ombre nails. Η συγκεκριμένη τάση είναι αγαπημένη της και την επαναλαμβάνει με διαφορετικούς χρωματισμούς συχνά πυκνά. Αυτό που είναι διαφορετικό στο τωρινό μανικιούρ της, όμως, είναι το σχήμα νυχιών. Ενώ πριν λίγο καιρό, δηλαδή, η Καινούργιου είχε αμυγδαλωτά, μακριά νύχια, τώρα την είδαμε για πρώτη φορά με πιο stiletto nails. Ένα trend που έχουμε δει πολύ να παίζει από το τέλος του 2022 και από ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία του στον κόσμο της ομορφιάς.

Baby blue nail inspo

Αν θέλεις κι άλλο nail inspo, συνέχισε στην παρακάτω gallery. Μετά από scrolling στο Instagram βρήκα για εσένα υπέροχα baby blue nails, τα οποία -όπως κάθε άνοιξη- έτσι και φέτος βρίσκονται ανάμεσα στις top τάσεις.

Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως οι pastel αποχρώσεις γενικότερα είναι top of the top αυτήν την εποχή και το σιέλ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτήν τη λίστα.