Το 12άρι «θρησκεία» το κάναμε 4άρι και αυτό είναι «ιεροσυλία»: Η Καιτούλα τα είπε όλα με ένα post

Το 12άρι «θρησκεία» το κάναμε 4άρι και αυτό είναι «ιεροσυλία»: Η Καιτούλα τα είπε όλα με ένα post
Instagram

«Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση!», είπε η Καίτη Γαρμπή και τα σχόλια στο post της είναι επικά. 

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η Loreen με το «Tattoo» της κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Eurovision που διεξήχθη στο Λίβερπουλ το βράδυ του Σαββάτου (13/5). Το γεγονός πως η 40χρονη κοπέλα κατέκτησε για δεύτερη φορά τη νίκη αποτέλεσε σημαντικό highlight όπως και το γεγονός πως είναι η πρώτη γυναίκα που κατακτά την πρωτιά για δύο φορές.

Εκτός από τη νίκη της Loreen, όμως, όλοι μιλάνε και για το 12αρι της Ελλάδας που δόθηκε στο Βέλγιο και όχι στην Κύπρο -η οποία και πήρε μόλις 4 βαθμούς από την επιτροπή. (Ευτυχώς, το 12αρι της Ελλάδας από την ψηφοφορία του κοινού, που ανακοινώθηκε μετά τα αποτελέσματα, δόθηκε στην Κύπρο και στον Andrew Lambrou).

Η αγνώριστη Loreen το 2004 στο Idol & η Ελληνίδα που επιμελήθηκε το make up look της στη Eurovision

Στον απόηχο του 67ου διαγωνισμού και πολλοί ήταν εκείνοι που «δίκασαν» το 4άρι τόσο άνθρωποι από τον χώρο της τηλεόρασης (βλ. Μικρούτσικος) όσο και καλλιτέχνες αλλά και χρήστες των social media. Ανάμεσα σε αυτούς και η Καίτη Γαρμπή η οποία και έκανε ένα επικό σχόλιο στο προφίλ της στο Twitter λέγοντας κάτι εύστοχο με το χιούμορ που τη διακρίνει και με το οποίο ταυτίστηκαν πολλοί:

«Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση! #eurovisiongr».

Όσο για το πώς απάντησαν οι τουιτεράδες στην ανάρτησή της; Επικά όπως θα δεις ενδεικτικά στη μικρή gallery παρακάτω:

Όσο για το δικό μας σχόλιο;

https://www.instagram.com/p/B5UwntiAIZ5

Η Loreen είπε «Νομίζω ότι είμαι Ελληνίδα μάλλον δε μου το 'χει πει η μητέρα μου..» & ίσως έχει δίκιο

Η αντίδραση των παρουσιαστών της Κύπρου στο 4αρι της Ελλάδας

Οι Κύπριοι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον 67ο τελικό της Eurovision μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ, με παρουσιαστές την Μελίνα Καραγεωργίου και τον Αλέξανδρο Ταραμουντά.

Κι ενώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε την βαθμολογία των επιτροπών της Ελλάδας, των δίδυμο των παρουσιαστών σχολίασε το 4αρι που έλαβε η Κύπρος από τη χώρα μας.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Αλέξανδρο Ταραμουντά: Ο Φώτης Σεργουλόπουλος είναι έτοιμος να χαρίσει ένα 12αρι…

Μελίνα Καραγεωργίου: Όχι στην Κύπρο πάντως, η Κύπρος έχει πάρει 4 βαθμούς από την κριτική επιτροπή της Ελλάδας.

Αλέξανδρο Ταραμουντά: Μάλιστα…

Μελίνα Καραγεωργίου: Τους δίνει συγχαρητήρια με την πιο γνωστή νότα από το συρτάκι στο Βέλγιο ενώ η 5μελης κριτική επιτροπή στην Ελλάδα έδωσε 4 βαθμούς στην Κύπρο.

Αλέξανδρο Ταραμουντά: Thank you next, πάμε στην επόμενη και πολύ κράτησε.

Μελίνα Καραγεωργίου: Θυμίζουμε ότι είναι 5 άνθρωποι σε κάθε χώρα που ψηφίζουν και αυτό ίσως να φέρνει κάποτε απρόβλεπτα αποτελέσματα.