Ο Ηλίας Καζιόλι επιβεβαίωσε τη δυάδα του τελικού και το κοινό στο Instagram τον αποθεώνει

Ο Ηλίας Καζιόλι επιβεβαίωσε τη δυάδα του τελικού και το κοινό στο Instagram τον αποθεώνει

Τρεις μέρες μετά την αποχώρησή του από το MasterChef 7, ο Ηλίας Καζιόλι συνεχίζει να αποθεώνεται από το κοινό και στο Instagram: «Ποιος είσαι εσύ; Ο αγαπημένος μας παίκτης», φωνάζουν οι fans.

Το MasterChef 7 κορυφώνεται μέσα στον επόμενο μήνα, κι όλοι αναρωτιούνται αν ο φετινός νικητής θα ανήκει στην ομάδα των νέων ή στην ομάδα των παλιών.

Στις 3 Μαΐου 2023, το Queen.gr σε είχε αποκλειστικά ενημερώσει εδώ για το ζευγάρι του τελικού.

Όπως σου είχαμε τότε πει, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα των δοκιμασιών του τελικού του MasterChef και την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου θα έχουμε το live επεισόδιο και την ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας.

Βαδίζουμε ήδη στην τελική ευθεία και νέοι και παλαιοί θα δοκιμαστούν σκληρά μέχρι την τελική φάση και θα μείνουν σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι εξής τρεις παίκτες:

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης, η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας. Και οι δύο τελευταίοι είναι το μεγάλο ζευγάρι του τελικού.

Τόσο για την Μαρία που στο MasterChef 4 είχε τερματίσει στην 3η θέση, όσο και για τον Νίκο που έδειξε εξαρχής ότι διαφέρει, αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία αυτή η πρόκριση.

Ο Ηλίας και η πρόβλεψη για τον τελικό:

Μπροστά στους κριτές, ο Ηλίας, ένας από τους καλύτερους μάγειρες που έχει περάσει από το MasterChef, όπως εξήγησε και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκανε τη δική του πρόβλεψη για το ζευγάρι του τελικού και επιβεβαίωσε και το ρεπορτάζ μας, χωρίς να το γνωρίζει:

Μπέη και Τράκας θα είναι στον τελικό βάσει Ηλία και η Μπέη δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Αν ο Ηλίας με βλέπει στον τελικό, το έχω πάρει ήδη, σταματάω αύριο να μαγειρεύω», τόνισε χαρακτηριστικά μία εκ των δύο φιναλίστ του MasterChef 7.

Ηλίας ο αγαπημένος του κοινού:

MasterChef του Twitter αναδείχτηκε ο Ηλίας Καζιόλι, του οποίου το «κύμα» τράβηξε και στο Instagram, με επικά σχόλια και μετά την αποχώρησή του.

Μετά το πρώτο του ποστ στο Instagram, ο Καζιόλι δέχτηκε την αγάπη του κόσμου με επικά σχόλια που είχαν να κάνουν με τον διάλογο κορυφής ανάμεσα σε Τράκα και Ηλία και την ατάκα Ποιος είσαι εσύ;

«ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;; ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. Ο αγαπημένος μας παίκτης».

«Δώστε του μια εκπομπή μαγειρικής να τιναχτούν τα νούμερα στον θεό»

«Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς! Για τελικό ήσουν».

«Λιάκο θα σε ρωτήσουμε ποιος είσαι αλλά ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ο καλύτερος παίχτης του μαστερ σεφ όπως είπε και ο θείος Λεωνίδας».

«Respect Ηλία»: Το κοινό του MasterChef αποχαιρέτησε τον Καζιόλι σαν νικητή - Το πρώτο μήνυμά του

https://www.instagram.com/p/CsKDQ33sjTg

Τι θα δούμε στον τελικό που έχει γυριστεί ήδη

Στις τρεις δοκιμασίες του μεγάλου τελικού, σύμφωνα με την Κατερίνα Μπούσιου οι δύο φιναλίστ κατάφεραν να ξεπεράσουν το άγχος τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Και από τους δύο θα δούμε ωραίες προσπάθειες σε ιδιαίτερα απαιτητικά μενού. Το ατού τους όπως θα δούμε τις επόμενες μέρες για να φθάσουν στον τελικό ήταν η ψυχραιμία και η σταθερότητα στις επιλογές τους.

Αυτή τη φορά δεν θα έχουμε ταξίδια στο εξωτερικό για τους φιναλίστ του MasterChef όπως συνέβη τα προηγούμενα χρόνια.

Υπάρχουν δύο δοκιμασίες σε εξωτερικό χώρο (μία στο ξενοδοχείο Daios Cove) και η κλασσική τρίτη δοκιμασία στο στούντιο, όπου συμμετείχαν στον εξώστη και όλοι οι παίκτες του φετινού διαγωνισμού ως θεατές.

Λόγω της μεσολάβησης των εκλογών, το επεισόδιο του τελικού που θα έχει αυτή την τελευταία δοκιμασία και την live ανακοίνωση του νικητή ή της νικήτριας, θα το δούμε την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες μιλούν για ισοπαλία. Αν όμως κερδίσει η Μαρία θα δούμε την περίπτωση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη να επαναλαμβάνεται και να γίνεται η δεύτερη γυναίκα που κερδίζει στην Ελλάδα.

Πάντως το κοινό, θέλει Μπέη για νικήτρια και το δίδυμο Μπέη - Καζιόλι έγιναν viral στο Twitter.

«Ηλιά Ρίχτο», είπαν στον Καζιόλι του MasterChef για το επικό «Εσύ ποιος είσαι» στον Νίκο Τράκα