Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει ότι είναι lover του no-makeup look

Η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει ότι είναι lover του no-makeup look

Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει την αίσθητη ότι δε φοράει ίχνος μακιγιάζ... Αυτό είναι το no-makeup trend!

Το no-makeup look είναι το trend στο μακιγιάζ που αναδεικνύει την επιδερμίδα με τον πιο φυσικό τρόπο. Υγρές και κρεμώδεις υφές σε απαλό χρώμα έρχονται, να καλύψουν την επιδερμίδα και να δημιουργήσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα το οποίο δίνει την αίσθηση ότι δεν φοράς ίχνος μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/CrlJYIRqYiY

Δροσερά γυναικεία αρώματα και lotion σώματος που απογειώνουν τις αισθήσεις
Τα βαριά foundation και οι extra καλυπτικές πούδρες που χρησιμοποιούσαμε το χειμώνα κάνουν χώρο στο bodoir μας και καλωσορίζουν τις ελαφριές υφές. Ροζ ζυγωματικά και χείλη σε απαλές, glossy αποχρώσεις χαρίζουν μία healthy πινελιά και κάνουν το δέρμα να φαίνεται φωτεινό και λαμπερό.
Το no-makeup look είναι το μακιγιάζ που έρχεται να αντιμετωπίσει face to face τις ημέρες του καύσωνα. Η αίσθηση το ότι λιώνεις κάτω από τον ήλιο σαν «παγωτό», φορώντας το έξτρα καλυπτικό μακιγιάζ ανήκει πλέον στο παρελθόν. Οι λεπτές στρώσεις θα κάνουν την επιδερμίδα σου να αναπνέει και πάλι κανονικά.

https://www.instagram.com/p/CpsVix0K-YK

Long hair: 5 beauty tips που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν γρήγορα
Η Χριστίνα Μπόμπα είναι από τις γυναίκες που είναι πιστές του no-makeup look. Η Influencer-επιχειρηματίας μας δείχνει συνεχώς μέσα από το profile της στο Instagram, ότι όσο κουρασμένη κι αν είναι η επιδερμίδα σου, μπορείς πάντα να τις χαρίσεις μια δόση φρεσκάδας. Το beauty item που εμπιστεύεται είναι το lip gloss, κάνοντας τα χείλη της να φαίνονται συνεχώς ζουμερά και ενυδατωμένα.

Extra tip: Η φροντίδα του προσώπου της είναι από τα πιο σημαντικά steps. Και ναι, θα το λέμε συνέχεια! Η skincare routine είναι το μυστικό για μία υγιή επιδερμίδα. Ακόμη και τα καλύτερα και πιο ακριβά καλλυντικά κι αν χρησιμοποιείς, εάν δεν έχεις μία καθαρή βάση το αποτέλεσμα δε θα είναι ποτέ αυτό που θες.

5 στιγμές που η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει ότι είναι lover του no-makeup trend

Ξέχνα όσα ήξερες: Πλέον υπάρχουν μαντηλάκια προσώπου που καθαρίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα