Η Rihanna γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Rihanna γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Η Rihanna και ο A$AP Rocky γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους ενώ σε πολύ λίγο θα κρατήσουν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους.

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2023 όταν η Rihanna, ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο ημίχρονο του Super Bowl. Η τραγουδίστρια εξέπληξε ευχάριστα τους πάντες ενώ συζητήθηκε αρκετά η εμφάνισή της εκείνη την βραδιά αφού είδαμε ένα φαντασμαγορικό show με την ίδια να βρίσκεται στον αέρα τραγουδώντας και χορεύοντας.

Από τότε η ίδια έχει κάνει ακόμα δύο εμφανίσεις σε δύο μεγάλα event. Η μία ήταν στα Oscar, όπου τραγούδησε το «Lift me up» φορώντας ένα μαύρο εντυπωσιακό φόρεμα με κεντημένα κρυσταλλάκια ενώ αντίθετα στο Met Gala εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο σύνολο.

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της και η ημερομηνία άφιξης του νέου μέλους

Η Rihanna και ο A$AP ήταν φίλοι για αρκετό καιρό, ωστόσο άρχισαν να βγαίνουν τον Νοέμβριο του 2020. Παρότι οι δυο τους κάνουν πολύ συχνά εμφανίσεις δεν γνωρίζουμε πώς ήρθαν πιο κοντά αποκτώντας έναν γιο και περιμένοντας το δεύτερο παιδί τους, αφού φροντίζουν να κρατούν τις λεπτομέρειες για τον εαυτό τους.

https://www.instagram.com/p/Cpu6lLyI15X

Παρ' όλα αυτά το περασμένο Σάββατο η Rihanna και ο A$AP Rocky γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους RZA, δημοσιεύοντας αρκετές οικογενειακές τους φωτογραφίες. Σύμφωνα και με τη δημοσίευση του A$AP για τα γενέθλια του γιου τους, το όνομά του μικρούλη προέρχεται από τον frontman των Wu-Tang Clan, Robert Fitzgerald Diggs, ο οποίος είναι γνωστός με το όνομα RZA.

https://www.instagram.com/p/CsMsHprSZun

Η 35χρονη Rihanna, είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να αφήσει να υπονοηθεί το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους, αφού φορούσε πολύ συχνά πουκάμισα με το λογότυπο των Wu Tang αλλά τελικά η αποκάλυψη ήρθε από εκείνη και τον A$AP.

Η Rihanna μίλησε ακομπλεξάριστα για το πόσο δύσκολα βιώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Τα γενέθλια, ωστόσο του μικρούλη επισκιάστηκαν από ένα βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια με εκείνον να έχει μπροστά του μία τούρτα φτιαγμένη στο σχέδιο σαν να είναι στίβες με δολάρια.

https://www.instagram.com/p/CsO_iEcI56d

Οι περισσότεροι followers, μάλιστα έγραψαν στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο πως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα ο μικρός RZA να σβήσει μια τέτοιου είδους τούρτα αφού ξεκινάει την ζωή του μαθαίνοντας λάθος αξίες.

Πότε θα κρατήσει η Rihanna στα χέρια της το δεύτερο παιδί της

Ύστερα από την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπάθησαν να υπολογίσουν πότε η Rihanna και ο A$AP θα κρατήσουν στα χέρια τους το δεύτερο παιδί τους, το φύλο του οποίου δεν είναι ακόμη γνωστό.

https://www.instagram.com/p/CpuTU4voWdm

Δεδομένης της εμφάνισης της τραγουδίστριας τον Φεβρουάριο σε αρκετά προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και του ότι η ίδια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της στο περιοδικό People λέγοντας πως ο γιος της θα αποκτήσει «αδερφό/ή αυτό το καλοκαίρι», υπολογίζεται πως το ζευγάρι θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους κάποια στιγμή από τον Ιούνιο μέχρι τον Αύγουστο.