Η Rihanna έρχεται με συναρπαστικά νέα: Ο νέος της μπλε ρόλος και πόσο έχει προχωρήσει η εγκυμοσύνη

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Rihanna έρχεται με συναρπαστικά νέα: Ο νέος της μπλε ρόλος και πόσο έχει προχωρήσει η εγκυμοσύνη
AP Photo/Chris Pizzello Invision

Η Rihanna έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στο CinemaCon στο Λας Βέγκας και μας είπε, όχι μόνο για τη νέα της δουλειά, αλλά και για την εγκυμοσύνη της.

Η Rihanna νιώθει μπλε στην τοποθεσία Λας Βέγκας. Όχι, δεν είναι για το φύλο του μωρού, αλλά για τη νέα της δουλειά. Η διάσημη τραγουδίστρια έκανε εμφάνιση έκπληξη στο CinemaCon για να ανακοινώσει τον νέο της ρόλο και όχι μόνο.

2023 CinemaCon - Paramount Pictures Presentation

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Τελικά η Rihanna αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει ή μήπως μας τρολάρει (ξανά);

Η Rihanna νιώθει μπλε στην τοποθεσία Λας Βέγκας

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια εξέπληξε τους παρευρισκόμενους στο CinemaCon ανακοινώνοντας ότι θα δώσει τη φωνή της στον εμβληματικό χαρακτήρα της Στρουμφίτας στο επερχόμενο live-action/animation, "The Smurfs Movie" τηςParamount Animation.

"Προσπάθησα να πάρω τον ρόλο του Μπαρμπαστρούμφ, αλλά δεν τα κατάφερα", αστειεύτηκε η 35χρονη ποπ σταρ τραγουδιστής στη σκηνή του Caesar's Palace Hotel and Casino, μαζί με τον επικεφαλής της Paramount Animation, Ramsey Naito. Η Rihanna δεν θα πρωταγωνιστήσει μόνο με τον ρόλο της Στρουμφίτας.

Θα γράψει και θα ηχογραφήσει πρωτότυπα τραγούδια, ενώ α είναι παραγωγός της επερχόμενης ταινίας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Rihanna επιλέχθηκε για αυτόν τον ρόλο- η τραγουδίστρια έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μια πολύπλευρη ερμηνεύτρια τόσο στη μουσική όσο και στον κινηματογράφο. Εκτός από τους live-action ρόλους της σε "Battleship", "Valerian and the City of a Thousand Planets" και "Ocean's 8" (μεταξύ άλλων), έχει δανείσει τη φωνή της στο "Guava Island" το 2019 του Donald Glover και στο animation της Dreamworks, "Home", το οποίο μάλιστα συγκέντρωσε πάνω από 380 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ξέρουμε τι θα κάνει η Rihanna του χρόνου το καλοκαίρι

Ή θα είναι στο στούντιο, ή θα περιβάλλεται από animation και παιδιά, και αυτό γιατί εκτός από τον νέο της ρόλο, ανακοίνωσε πως τώρα διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της με το δεύτερο παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CrMWE2gI8uC

Η αλήθεια είναι πως η ζωή της Rihanna έχει γεμίσει με ενθουσιασμό. Τον Μάιο του 2022, η σούπερ σταρ επιβεβαίωσε ότι γέννησε τον γιο της τον Μάιο του 2022. Όχι μόνο αυτό, αλλά κατά τη διάρκεια της ηλεκτρισμένης εμφάνισής της στο Super Bowl LVII, η Rihanna έριξε μια ακόμα βόμβα: περιμένει το δεύτερο παιδί της και έγινε έτσι η πρώτη έγκυος στο Super Bowl. Εκτός από αυτήν την εμφάνιση, μπορεί να μην έχει έρθει κάποια ανακοίνωση για νέο άλμπουμ, αλλά την είδαμε live στη σκηνή των Όσκαρ να ερμηνεύει το υποψήφιο τραγούδι της, "Lift Me Up" που ακούστηκε στο soundtrack της ταινίας της Marvel, "Black Panther: Wakanda Forever ".

Η Rihanna τραγούδησε ζωντανά στα βραβεία Όσκαρ και η κοιλίτσα της έκλεψε την παράσταση

Όσο για τη νέα ταινία του Στρουμφοχωριού, δεν έχουμε ακόμα λεπτομέρειες για την πλοκή, μόνο το γεγονός πως ο επικεφαλής του τμήματος animation της Universal είπε πως θα εξερευνήσει θέματα ταυτότητας και θα κάνει τη βασική ερώτηση "Τι είναι ένα Στρουμφάκι;" Το "The Smurfs Movie" θα είναι ένα υβρίδιο live-action και animation, και έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2025. Το σενάριο υπογράφει η Pam Brady (South Park, Team America) και τη σκηνοθεσία ο Chris Miller των "Push in Boots" και "Shrek the Third".